Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

TRAGÉDIA: Összetört a magyar olimpikon – Meghalt a kisebbik a lánya

Nincs is annál nagyobb tragédia, mikor egy szülőnek kell eltemetnie a gyermekét – ezzel kell most szembenéznie Hegedűs Csaba, olimpiai bajnok birkózónak.

A 72 éves olimpikon éppen a család birtokán pihent, amikor egyszer csak csörgött a telefonja. A felesége hívta, hogy baj van, de Csaba először arra gondolt, hogy a három idősődő kutyája közül valamelyikkel történhetett valami, de ennél sokkal borzalmasabb hírt kapott:

(…) “Aztán amikor azt hallottam, hogy meghalt a kisebbik lányom, üvöltöttem. Azt üvöltöttem, hogy ez nem lehet igaz! Éppen az ágyon feküdtem, és felugrottam. A falnak estem sokkos állapotban. A tragédiának semmi előjele nem volt” – mesélte a Blikknek Hegedűs Csaba.

Mint kiderült, Olimpia halálát szívinfarktus okozta, és noha a 39 éves nő sosem volt kifejezetten nagy sportember, mindig is egészségesen élt.

Hegedűs Csaba olimpiai bajnok birkózó.Forrás: MTI/Kovács Tamás

“Azon az átkozott pénteken, augusztus 28-án otthon lett rosszul, egyik pillanatról a másikra. Hiába hívtak segítséget, nem lehetett megmenteni. Az infarktus könyörtelen és gyilkos, kivédhetetlen támadást intézett ellene. Amikor a feleségem felhívott, autóba ültem, és őrült száguldásba kezdtem. Szinte könyörögtem a sorsnak, legalább engedje meg, hogy elbúcsúzhassak gyönyörű kislányomtól. Fogalmam sincs, hogyan voltam képes akkor hosszú kilométereket vezetni. Amikor megérkeztem Dunakeszire, a gyermekem házába, azzal fogadtak, hogy tíz perce vitték el a holttestét. Azt a pillanatot soha, de soha nem fogom elfelejteni” – mondta megtörten a gyászoló édesapa

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!