Letarolja a teljes médiát a koronavírus: a Konyhafőnök és más műsorok pozitív fertőzöttet mutattak!

Egyre több produkció leáll hazánkban, a médiába is “beette” magát a vírus!

A médiában hazánkban is egyre több szuperprodukció, műsor és adás áll le amiatt, mert pozitív covid- tesztet mutatott egy alkalmazott, vagy stábtag.

Ez pedig orzságos leálláshoz is vezethet akár- aggódnak egyre többen.

Országosan ugyan nem valószínű, hogy leállnának a tévéadások, de előfordulhat mostantól, hogy egy-egy műsor forgatása valóban szünetel.

betöltés...

Nemrég az álarcos énekesekből “esett ki” Gáspár László, akiről kiderült, hogy koronavíursos lett.

Most pedig egy másik nívós műsorról derül ki, hogy fennakadásokkal fog küzdeni a vírus miatt….

Egyelőre A Konyhafőnök hatodik évadát követhetik a nézők a képernyőn, de augusztus eleje óta az RTL Klub már a VIP kiadás hatodik szériáját forgatja.

Most azonban kénytelenek leállni a munkával, ugyanis valakinek pozitív lett a koronavírustesztje.

Azonnali hatállyal leállították a Konyhafőnök VIP forgatását, mert egy közreműködő első körös COVID tesztje pozitív lett.

A verseny forgatása augusztus eleje óta a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zavartalanul folyt.

A műsorban résztvevők PCR tesztelését és a fertőtlenítést megkezdik.

A forgatás akkor folytatódik, ha minden résztvevő két negatív PCR teszttel rendelkezik

olvasható a csatorna sajtóközleményében.

Mivel néhány órája kiderült, hogy Gáspár Laci helyét ideiglenesen vendég nyomozók veszik át az Álarcos Énekesben, miután az énekes igazoltan koronavírusos, ezért nem kizárt, hogy A Konyhafőnök VIP-ben is miatta állt le a munka.

A szuperhősök dolgát is nagyon megnehezíti a világjárvány. Az új Batman Egyesült Királyságban zajló forgatását először tavasszal kellett leállítani a koronavírus miatt.

Szeptemberben újrakezdték a munkálatokat, ám ez nem tartott sokáig: csütörtökön a Warner Bros. bejelentette, hogy átmenetileg újra leállt a forgatás, mert az egyik stábtag tesztje pozitív lett.

Úgy tűnik, hogy nem is akárkié: a stábhoz közeli forrásokra hivatkozva több amerikai lap megírta, hogy a címszerepet játsszó Robert Pattinson kaphatta el a koronavírust. A hírt eddig sem a stúdió, sem a színész sajtósa nem erősítette meg. A filmnek amúgy augusztusban már kijött az első előzetese.

forrás

betöltés...