Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

VÉGRE! Jóváhagyták az 1500 forintos koronavírustesztet, ami 15 perc alatt eredményt ad! Pontosan így működik és Ekkortól érhető majd el hazánkban:

Jóváhagyták az 1500 forintos koronavírustesztet, ami 15 perc alatt eredményt ad! A terhességi tesztekhez hasonlóan működik. Mutatjuk a pontos részleteket:
Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (Food and Drug Administration) engedélyezte az Abbott Laboratories BinaxNOW elnevezésű koronavírus-gyorstesztjét, ami 15 percen belül megmondja (97,1%-os pontossággal), hogy sikerült-e elkapni a fertőzést, vagy sem. A gyorsteszt a terhességi teszthez hasonló elven működik, elvégzése pedig nem igényel laboratóriumi körülményeket, akár otthon is elvégezhető, sima orrváladékból. Az eszköz ráadásul mindössze 5 dollárba, azaz mintegy 1500 forintba kerül, és a jövő héten válik hivatalosan elérhetővé az Egyesült Államokban.
Azt nem tudni, hogy Magyarországra mikor jut el, ahogy még azt sem, hogy itthon mennyibe fog kerülni a mindenféle sarcok után. Valamint egyelőre az is kérdés, hogy a magyar állam egyáltalán elfogadja-e majd hitelesnek a BinaxNOW teszteredményét.-írja a player.hu.

KAPCSOLÓDÓ
Lesifotó készült Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc hétvégi randevújáról - Nem hiszi el hol fotózták le őket!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!