Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Úgy veszek az emberek a BIKA drogot mint a cukrot – tucatszám halnak a fogyasztók országszerte

Fogyasztásával erős idegméreg jut a szervezetbe, a szer használói órákon át is haldokolhatnak.

Néhány hét alatt megduplázódott azok száma, akik a hazánkban májusban megjelent új dizájnerdrog, a bika miatt haltak meg: augusztus elején még csak 11 áldozatot tartottak számon, mostanra viszont már 21 elhunytról tudni.

A 24.hu a rendőrség tájékoztatása nyomán azt írja, a halálesetek többsége Budapesten történt, de Borsod is különösen érintett, és Fejér, Nógrád, Tolna, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is gyilkolt az állítólag kínai laborokból származó pszichoaktív szer.

KAPCSOLÓDÓ
Megtalálták a 2 napja eltűnt Zalánt...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Maga az anyag olyan, mint a herbál, csak sokkal erősebb, emellett rendkívül olcsó: néhány száz forintért hozzá lehet jutni egy „bikás” cigihez, így főként a nehéz anyagi helyzetben lévők élnek vele. Fogyasztásával egy erős idegméreg jut a szervezetbe, mely kómához hasonló állapotot idéz elő. Minden egyes használat károsítja az agyat, a szer használói órákon át is haldokolhatnak.

KAPCSOLÓDÓ
Lapkasajttal adták a sajtos-tejfölös lángost a Csepeli strand büféjében – a vendéglátás nyári mélyrepülése így elkezdődni látszik

Úgy tudni, Tolnában gondatlanságból elkövetett emberölés miatt is nyomoz a rendőrség egy díler kapcsán, akinek egy vásárlója belehalt a bika fogyasztásába.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!