Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ez aztán ingázás a javából! Gyurcsány kisfia brüsszeli oviba jár

Sokaknak telt izgalommal a tegnapi nap: szeptember 1-jén nyitottak az iskolák és az óvodák.

Gyurcsány Ferencéknél ez utóbbi, vagyis az ovi lett aktuális. Legkisebb gyermeke, Marci ugyanis most kezdte az óvodát. Nem is akárhol: Brüsszelben. (Az anyukája, Dobrev Klára EP-képviselő, nyilván így láthatja többet a gyermekét.)A DK politikusa a következőket írta ki a nagy napról, odaszúrva egyet a kormánynak is:„Marci tegnap óta egy brüsszeli állami óvodába jár. Több tucat országból jött kisgyerek, még nem értik egymást, de jó kedvvel vették az első nap izgalommal teli akadályait.

Kérdezem délután: mondd, Marci, vannak kínaiak, arabok, afrikaiak? Én azt nem tudom, válaszolta, csak arra emlékszem, hogy kinek milyen színű pólója volt.

Szóval mostantól még bonyolultabb lesz az életünk. Állandó ingázás, kétlaki élet. De majd megoldjuk.

Autóval jöttünk ki. A német autópályák mellett ingyenes koronavírusteszt-állomásokkal találkoztunk. Behajtasz, rögzítik az adataidat, csinálnak egy tesztet és mész tovább. Másnap megkapod az eredményt. Persze, fizetni nem kell a tesztért.

Olvasom, hogy Párizsban hasonló állomásokat állítottak fel köztereken. Ingyen végzik a tesztelést” – írja posztjában Gyurcsány Ferenc, majd a kormány szemére hányja, hogy ez itthon nem így van.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!