Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ekkora fordulatra senki nem számított! Ő Demcsák Zsuzsa új párja

Gáspár Zsolti Demcsák Zsuzsával fog együtt műsort vezetni, mégpedig a Farm VIP műsorában – tudta meg a Bors.Mivel elképesztően szórakoztató párost nyújtanak, a rajongók örülnek, hogy a Farm VIP irányítása az ő kezükbe kerül, de Gáspár Zsolti felesége már lehet, hogy annyira nem. Zsolti és Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz óta ápol jó baráti viszonyt, ahol Zsolti pikáns megjegyzést tett a műsorvezető hátsó felére: “Cukor bulád van!”

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett! ELKEZDŐDÖTT A HÁBORÚ Gyurcsány és Orbán között - Gyurcsány ledobta az első bombát, olyat tett amire senki nem számított...

Zsolti neje, Filoména is értékelte a beszólást, csak ő egy hatalmas pofonnnal.

„Először kaptam egy nagy sallert, amitől előrebuktam, aztán kitett a házból. Azt mondta, most jó darabig nem léphetem át a ház küszöbét, gondolkozzak el magamon, és azzal együtt kidobott a birkaólba. Előfordul, hogy az állatok között, az istállóban alszom. De végül is nincs bajom ezzel. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a kis Bécit, a koromfekete birkát, akinek minden búmat, bajomat elmesélem. Ő a lelki társam már 14 éve” – magyarázta Zsolti tavaly a Life Tv-n.

KAPCSOLÓDÓ
Sokkoló hírt kapott az RTL Klub sztárja: két évet adtak neki az orvosok

Azóta Zsolti már többször is kifejtette, hogy felesége nem féltékeny Zsuzsára.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!