Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

CSÚCSGÁZSI: Milliókat keres Bochkor az új rádióműsorával – még Sebestyén Balázs sem kap ennyit

Kívánsága szerint vadonatúj stúdiót kap, olyat, amilyen Howard Sternnek is van.

Budapest — A hazai rádiózás történetének legmagasabb díjazását tudhatja magáénak Bochkor Gábor (56). A Blikk megtudta, hogy havi többmilliós fizetéssel csábította magához a Retro Rádió a fenegyereket, akit másfél év kihagyás után próbálnak mindennel elkényeztetni új munkahelyén. A kedvéért felújították a stúdiót, kamerákat szereltek be, hogy a rajongók ne csak a hangját hallják, élőben is követhessék a műsort az interneten. Sőt, arra is ígéretet kapott, hogy olyan új stúdiója lesz, mint az amerikai rádiós csillagnak, Howard Sternnek (66). Apróságnak tűnhet, de saját parkolót is kapott, ami után más kollégák csak sóvároghatnak.

– Hatalmas küzdelem ment Bochiért, a tulajdonosnak semmi sem volt drága, hogy a maga csapatában tudhassa a magyar rádiózás legnagyobb alakját. Hosszas tárgyalások folytak, és a nullákkal sem voltak szívbajosak. Még sosem keresett ezelőtt ilyen jól senki itthon ebben a szakmában műsorvezetőként – tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő, a rádiós szakmát és Bochkor Gábort is jól ismerő informátortól, aki szerint minden kérésének próbálnak eleget tenni, hogy olajozottan menjen a közös munka.

Kollégái lesik minden kívánságát, hogy Lovász Lászlóval (balra) tökéletes körülmények között dolgozhassanak/ Fotó:  Retró Rádió Kollégái lesik minden kívánságát, hogy Lovász Lászlóval (balra) tökéletes körülmények között dolgozhassanak/ Fotó: Retró Rádió

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

– Kipakolták az egész stúdiót, illetve mindent beszereztek, amit kért, a műsor indulására minden készen állt – tette hozzá forrásunk. – Sőt, arra is ígéretet kapott, hogy olyan lesz a vadonatúj stúdiója, mint Howard Sterné.

Bochkor Gábor a fizetéséről az üzleti titoktartás miatt nem beszélhetett, de a Blikknek sem tagadta, hogy az érkezése tiszteletére átalakul a stúdió.

– A technikai rész nagyon fontos, akárcsak a színpadon játszó zenészeknek, hogy az a felszerelés vegye körül, ami megadja a feltételét egy jó koncertnek. Nekem is voltak bizonyos kéréseim, és mindenki nagyon jó fej volt, sikerült úgy berendezni és felszerelni a stúdiót, hogy flottul menjen a munka. Voltak persze, mikrofonok, amiből egyet el is törtem a próbaadáskor, de vettek újakat. Azt is kértem, hogy cseréljék le az érintőképernyős keverőpultot, és tegyenek be tolópotmétert, mert nekem az jobban fekszik – mesélte adás után Bochi, aki a dalok kiválasztásában is szabad kezet kért, hogy testhezállóbbnak érezze a műsort. Ismeri az apró trükköket, amik hozzásegítheti a műsort a sikerhez, így megéri a tulajdonosnak a többmilliós gázsi, amit a rádiós hazavisz. Noha profi és rádiózik, amióta az eszét tudja, lapunknak bevallotta, a pozitív visszajelzések ellenére érezte az apró hibákat az első adásban.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Gyászol a világ! Meghalt Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje

– Előfordult, hogy kicsit dekoncentrált voltam, mert épp valamelyik technikával babráltam, de akikkel beszéltem a műsor után, nem vettek ebből észre szinte semmit. Lovász Lacival is mintha évek óta együtt dolgoznánk, mondták a többiek, és én ennek nagyon örültem. Nagyon boldogok vagyunk, és biztos vagyok benne, hogy ez csak adásról adásra jobb lesz – mondta Bochkor.

Amerikai ikon

Minden idők egyik legsikeresebb rádiósa, Howard Stern (66) szókimondó, a botránytól sem visszariadó stílusával ragasztotta a készülékek mellé Amerika közönségét – több tízmillióan hallgatták. Az aranykorszaka 1986-tól 2005-ig tartott a The Howard Stern Show-val. Az első rádiós volt, aki igazi világsztárrá vált, aminek köszönhetően az életét meg is filmesítették Hollywoodban 1993-ban Intim részek címmel.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!