Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Norbi: – “A túlsúlyosak és az elhízottak könnyebben elkapják a vírust, hisz ők azok, akik..” Ha rám hallgatnak tegyék EZT!

A legfrissebb statisztikák szerint a koronavírusban megbetegedettek kétharmada jelentős túlsúllyal küszködik.
A brit média által közzétett adatok szerint a koronavírussal súlyosan fertőzött betegek csaknem kétharmada elhízott, és mint kiderült, a kövérek nagyobb valószínűséggel halnak meg a betegség következtében. A Daily Mail beszámolt arról, hogy az Egyesült Királyság kórházaiban az intenzív ellátásban részesülő koronavírusos betegek több mint 60 százaléka elhízott. Schobert Norbi elárulta, a kövérség meggyengült immunrendszerrel és magas vérnyomással jár általában.
Schobert Norbi: “A britek vizsgálata is egyértelműen kimutatta, hogy a túlsúlyosak pont akkora eséllyel kapják el a koronavírust, mint a 75 évesek.”
– “Döngő léptekkel szeretnék vészriadót fújni. A kóros mértékű elhízás például alapból légzési nehézségekkel jár, a zsírraktárak pedig eltömítik a tüdőt és az ereket.
Rékával pedig úgy segítünk, hogy heti három alkalommal élő aerobikórát tartunk a Facebookon, amik visszanézhetőek. A felhalmozott liszt és cukor nem fogja megmenteni az életüket” – mondta el Norbi a Bors magazinnak.
Forrás: Bors
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!