Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Eddig tartott a béke! – Ismét háborút indít unokája ellen Pécsi Ildikó!

Szűcs Lajos temetésén egymást támogatva gyászoltak, és a későbbi nyilatkozatok is arról szóltak, hogy végre kibékült a nagymama és unoka.A Bors információi szerint azonban, ennek ellenére sem állnak el a pertől.

Szeptember elején ismét találkozik egymással Pécsi Ildikó és unokája, ifjabb Szűcs Csaba, de nem családi összejövetel lesz az alkalom. Ismét egy rideg bírósági tárgyalóteremben nézhetnek egymás szemébe, pont úgy, ahogy hosszú évek óta teszik. Mint arról a Bors is beszámolt, Pécsi Ildikó és unokája között hosszú évekkel ezelőtt elmérgesedett a viszony, köszönhetően annak, hogy a színésznő fia, Szűcs Csaba és a volt felesége, Pártos Csilla válási procedúrája egy végtelenségbe nyúló hadakozásba torkollt.

 

Pártos Csilla és egykori anyósa között évek óta rossz a viszony. Ez azután sem változott, hogy Csilla fia (balra) kibékült a nagymamájával © Bánkúti Sándor/Bors

 

A házaspár az anyagi javakon nem tudott jó ideig megegyezni, majd amikor Szűcs Csaba az összes vagyonát az édesanyjára íratta, belépett a perbe Pécsi Ildikó Kossuth-díjas művésznő is. A tíz éve tartó procedúra „főszereplője” most egy budai, Cseppkő utcai ingatlan, ahol Csilla élt a fiával, Csabával, és ahonnan mindenáron ki szerette volna lakoltatni őket a színésznő. Csilla már évekkel ezelőtt elköltözött, aztán végül Csabát is kitették a végrehajtók, de a fiú mégis visszaköltözött, és a saját nagymamájával pereskedik.

 

Ebben az élethelyzetben érte a családot a tragédia, váratlanul elhunyt Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó, Ildikó férje, Csaba nagypapája. Lajos bácsit mindenki szerette a családból, az elvesztése megviselte a hozzátartozókat, a temetésén, hosszú évek után először ölelte meg egymást az unoka és a nagymamája. Az újságcikkek akkor arról szóltak, hogy a felek elás­sák a csatabárdot, végre helyre áll a családi béke.

 

A kis Csabi édesanyja nagyon szorít, hogy rendeződjön a viszonyuk – mondja lapunknak egy családhoz közelálló barát. – Úgy gondolja, hogy ahol egyszer szeretet volt, az nem múlik el soha, vagyis hisz benne, hogy van remény, hogy normális nagymama-unoka viszonyba kerülnek. Ez mindkettejüknek jót tenne, főleg így, a gyász időszakában – mondja az ismerős.

A közeledésre úgy tűnt, Pécsi Ildikó is nyitott, a múlt hétvégén együtt látogatott ki Csabával Szűcs Lajos sírjához. Akkor a művésznő azt mondta, hogy nagyon boldog, mert úgy érzi, végre visszakapta az unokáját oly hosszú idő után. Ezzel itt véget is érhetne a történet, és írhatnánk azt, hogy „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”, valami azonban még mindig nem stimmel a nagymama-unoka kapcsolatban. Lapunk információi szerint ugyanis szeptember elején is­mét a bíróságon találkoznak egymással, vagyis egyikük sem jelezte a bíróság felé, hogy elállna a követelésétől, vagy mondjuk peren kívül megegyezne.

Ez a vitatott ingatlan, ahol korábban már a rendôrök is megjelentek © Móricz István/Bors

Ügyfelem az alperes, őt perlik, neki mindenképpen meg kell jelennie, vagy képviseltetnie kell magát a bíróságon – tájékoztatja lapunkat dr. Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje. – Az ő nevén van az ingatlan, de valójában ez a fia és a menye háborúja, ügyfelem formálisan van perelve – tette hozzá a jogász.

Kerestük az ügyben a másik felet és Pártos Csillát is, nyilatkozni azonban nem szerettek volna.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!