Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Esernyőkkel borították be a munka közben meghalt bolti dolgozót, hogy az üzlet nyitva maradjon

A brazil szupermarket megoldása hatalmas felháborodást váltott ki a dél-amerikai országban.

Közleményben kért elnézést vásárlóitól a Carrefour Brasil szupermarketlánc, miután terjedni kezdett a közösségi oldalakon egy fénykép arról, hogy egyik üzletükben hogyan kezelték egyik munkatársuk halálát – írta a helyi sajtó.

A fotón látni, hogy a munka közben szívrohamban elhunyt dolgozó holttestét esernyőkkel takarták le, majd sörös rekeszekkel, dobozokkal és kartonlapokkal vették körbe, hogy elrejtsék a vásárlók elől. A vásárlókkal teli üzletet ugyanis a haláleset ellenére nem zárták be.

Az eset előző hét pénteken történt a Recife városában található üzletben, de csak a héten okozott felháborodást, miután a közösségi oldalakon terjedni kezdett az ott készült fénykép. Az esetről szóló beszámolók szerint a férfi helyi idő szerint reggel fél nyolckor halt meg, de a holttestét csak 11 órakor szállították el a helyszínről.

KAPCSOLÓDÓ
Palik Laci megmutatta a társát. Csak úgy ragyognak a boldogságtól

A cég végül közleményben kért bocsánatot az elhunyt családjától, jelezve, hogy „a cég hibát követett el, amikor nem zárta be azonnal az üzletet az eset után, és nem a megfelelő módon bánt a holttesttel”. A vállalat közölte azt is, hogy megváltoztatták a belső szabályzatot, és mostantól kötelező lesz ilyen esetben bezárni az üzletet, amíg a holttestet nem szállítják el.

KAPCSOLÓDÓ
„Sokként ért minket a hír” – Ezért nem láthatja többé a családja a halálra éheztetett Kiara nővérét
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!