Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Döbbenet: Öngyilkos lett Nagymegyeren egy férfi, amikor megtudta hogy pozitív a koronavírus tesztje

Pozitív lett a koronavírustesztje, ezért lelőtte magát egy 50 éves férfi a szlovákiai Nagymegyeren.

A férfi korábban is tartott attól, hogy megfertőződhet koronavírussal. Az első pozitív gyorsteszt után ismerősének telefonon beszélt arról, hogy a betegség egy olyan formája támadta meg, ami lassan végez a szervezetével.

Barátja habár jelezte a rendőrség felé a férfi öngyilkossági szándékát, a hatóságok azonban tettét már nem tudták megakadályozni: néhány nappal a második tesztelése előtt lelőtte magát. A rendőrség kizárta az idegenkezűség lehetőségét – írja a Paraméter.sk a szlovák Joy TV információi alapján.

KAPCSOLÓDÓ
Már élelmiszerre sem futja a Drága örökösök sztárjának: a neten kért segítséget a színész, fizikai munkát is vállalna

A lap úgy tudja, a férfihoz kiérkező mentősök nem tudtak arról, hogy feltehetően koronavírusos esetről van szó, ezért, a mentőszolgálat szóvivője, Matej Polák szerint, a férfit újraéleszteni próbáló munkatársainak karanténba kellett vonulniuk, illetve preventív jelleggel a vonalon dolgozó többi mentőst is tesztelik koronavírusra.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

KAPCSOLÓDÓ
Várkonyi Andrea elmondta: Ezért szeretett bele azonnal Mészáros Lőrincbe - Királyokhoz méltó esküvőjük lehet!
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!