Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

[VIDEÓ] Élőben közvetítette otthonszülését az anyuka – csak a férje és a gyerekei voltak vele

Kádban hozta világra negyedik gyermekét.

Kara Baker nemrég hozta világra negyedik gyermekét. A Missouriban élő gondozónő mindegyik szülése más körülmények között zajlott, méghozzá azért, mert az első baba megszületésekor rettenetes élményeken ment keresztül: nem volt jelen szülészorvos, csak ápolónők segítettek neki, akik viszont nem adtak lehetőséget a szülést követő korai bőrkontaktusra a babával.

Mindezek ellenére a kórházi számla 40 ezer dollárra (11 millió forint) rúgott.

Baker a következő gyermeket már vízben szülte, a harmadik terhessége alkalmával pedig napi szinten nézte a YouTube-videókat, amelyeken anyák otthon szülnek. Kielemezte a felvételeket, hogy aztán a lehető legjobb körülmények között tudja világra hozni következő gyermekét.

KAPCSOLÓDÓ
A trafikok is bezárnak két hétre? Mi lesz a kaszinókkal? Ilyen lesz az élet jövő héttől! RÉSZLETEK:

Így is lett: harmadik szülése szinte fájdalommentes volt. Egy órával a baba világra hozása előtt Kara még vidáman vásárolgatott.

És végül idén március 23-án, amikor a kis Molly Fay megszületett, már senki más nem volt Karával csak férje, az informatikusként dolgozó Bryce és gyerekei, a 4 éves Brylie, a 3 esztendős Barrett és az egyéves Ash. A kádban a vajúdás 35 percig tartott.

Mindezt élőben közvetítette a YouTube-on. Kara elmondta: szeretné megváltoztatni az emberek gondolkodását a szülésről, ami szerinte nem orvosi esemény, hanem teljesen természetes dolog, ami lehet stresszmentes is, és ha nincs félelem, nincs fájdalom sem.

KAPCSOLÓDÓ
Szörnyű hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy koronavírus betegségében meghalt György! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…

Hangsúlyozzuk: ez Kara véleménye, a felvétel bemutatásával nem szeretnénk senkit sem bátorítani az orvosok nélküli szülésre. Az érzékenyebb olvasók/nézők kedvéért jelezzük: a videóban tényleg szülés látható. 

via Daily mail

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!