Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

[VIDEÓ] Élőben közvetítette otthonszülését az anyuka – csak a férje és a gyerekei voltak vele

Kádban hozta világra negyedik gyermekét.

Kara Baker nemrég hozta világra negyedik gyermekét. A Missouriban élő gondozónő mindegyik szülése más körülmények között zajlott, méghozzá azért, mert az első baba megszületésekor rettenetes élményeken ment keresztül: nem volt jelen szülészorvos, csak ápolónők segítettek neki, akik viszont nem adtak lehetőséget a szülést követő korai bőrkontaktusra a babával.

Mindezek ellenére a kórházi számla 40 ezer dollárra (11 millió forint) rúgott.

Baker a következő gyermeket már vízben szülte, a harmadik terhessége alkalmával pedig napi szinten nézte a YouTube-videókat, amelyeken anyák otthon szülnek. Kielemezte a felvételeket, hogy aztán a lehető legjobb körülmények között tudja világra hozni következő gyermekét.

KAPCSOLÓDÓ
Tegnap lett volna 77 éves Andy Vajna, ha meglátod, hogy néz ki most a nyughelye, el fog kapni a sírás

Így is lett: harmadik szülése szinte fájdalommentes volt. Egy órával a baba világra hozása előtt Kara még vidáman vásárolgatott.

És végül idén március 23-án, amikor a kis Molly Fay megszületett, már senki más nem volt Karával csak férje, az informatikusként dolgozó Bryce és gyerekei, a 4 éves Brylie, a 3 esztendős Barrett és az egyéves Ash. A kádban a vajúdás 35 percig tartott.

Mindezt élőben közvetítette a YouTube-on. Kara elmondta: szeretné megváltoztatni az emberek gondolkodását a szülésről, ami szerinte nem orvosi esemény, hanem teljesen természetes dolog, ami lehet stresszmentes is, és ha nincs félelem, nincs fájdalom sem.

KAPCSOLÓDÓ
Repültek a székek az oltóponton: ott futott bele férjébe és annak szeretőjébe

Hangsúlyozzuk: ez Kara véleménye, a felvétel bemutatásával nem szeretnénk senkit sem bátorítani az orvosok nélküli szülésre. Az érzékenyebb olvasók/nézők kedvéért jelezzük: a videóban tényleg szülés látható. 

via Daily mail

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!