Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Látta őket? Íme Magyarország 10 legkeresettebb bűnözője – van aki 18 éve bujkál

A körözési top 50-es listát tavaly januárban tette közzé a rendőrség annak reményében, hogy a lakosság és a közösségi média segítségével hamarabb elkapják a bűnözőket. Ezek a bűnözők azok, akik a leginkább el tudnak bújni a rendőrség elől. Van köztük olyan, akit már több mint 18 éve nem találnak a hatóságok, mások fogolyszökést követtek el vagy nyomtalanul leléceltek gyermekükkel évekkel ezelőtt.

A Blikk szerdai lapjának mellékletében a kriminalisztika történetének rekordereit gyűjtöttük össze: kegyetlen gyilkosokat, brutális rablókat, furfangos tolvajokat, agyafúrt csalókat. Keresse az újságárusoknál! Ennek apropóján most bemutatjuk a legkeresettebb magyar bűnözőket, ez a TOP 10-es lista!

Farkas Róbert

Farkas Róbert /Fotó: Police.hu Farkas Róbert /Fotó: Police.hu

A 42 éves budapesti férfi ellen tíz körözés van érvényben, mind rablás miatt. Az elsőt még 2002 nyarán adták ki ellene, s ezzel hazánkban ő a legrégebb óta körözött bűnöző. Farkas Róbert nyomában loholnak a legrégebb óta, lassan 17 és fél éve a rendőrök. Az alvilágban csak Varjúként ismert férfi ellen tíz körözés van érvényben rablás miatt. Farkast az Europol is felvette a legkeresettebbek listájára. A bűnözőt olyan ügyekkel is összefüggésbe hozták, mint például a 2002 májusi móri mészárlás, ám végül megállapították, hogy ahhoz nem volt köze.

Dudla Andrea

Dudla Andrea /Fotó: Police.hu Dudla Andrea /Fotó: Police.hu

KAPCSOLÓDÓ
Gyurcsány Ferenc odament az őt hazaárulózó tüntetőkhöz, ami ezután következett arra nincsenek szaval – videó

A 40 éves nő ellen tizenegy körözés van érvényben, keresik többrendbeli csalásért, csődbűntettért, költségvetési csalásokért is.

Bár jogerős büntetése van, nem jelent meg a börtönben, már nyolc éve szökésben van.

Anti Viktor

Anti Viktor /Fotó: Police.hu Anti Viktor /Fotó: Police.hu

Fenyegető üzenetekkel teleírt koszorúval akartak ráijeszteni egy határrendészre egy ukrán cigicsempész megbízásából. Két férfit már elkaptak, de az ukrán-magyar állampolgárságú megbízó még nem került kézre.

Fetter András

Fetter András /Fotó: Police.hu Fetter András /Fotó: Police.hu

Összesen 14 körözést adtak ki ellene csalás és hamis vád miatt. Ő arról is híres, hogy egy láthatásról nem vitte vissza a kisfiát édesanyjának, egyévnyi itthoni bujkálás után Dominikára szöktette.

A Blikk korábban már írt a férfiről annak kapcsán, hogy a kisfiát Dominikára szöktette. Fetter egy láthatásról vitte magával a gyereket.

Jao Kao-peng

Jao Kao-peng /Fotó: Police.hu Jao Kao-peng /Fotó: Police.hu

A Nancy néven ismert fiatal prostituáltat 2015-ben, az Akácfa utcában brutálisan meggyilkolta a kínai férfi, aki másnap visszamenekült hazájába, Kínába. Távollétében 18 év börtönre ítélték a szakácsot.

Plank Zoltán

Plank Zoltán /Fotó: Police.hu Plank Zoltán /Fotó: Police.hu

Egymillió forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít az előkerítésében. Rablások és súlyos testi sértés miatt keresik a különösen veszélyes férfit, akinél alighanem fegyver van. Itt írtunk róla részletesebben, igazi nehézsúlyú bűnözőről van szó!

KAPCSOLÓDÓ
JAKAB PÉTER ismét balhét csinált a parlamentben - OLYAT kapott válaszul, amit eddig még senki...

Török Zsolt

Török Zsolt /Fotó: Police.hu Török Zsolt /Fotó: Police.hu

Kétszázezret ér, ha tudja, hol bujkál az évek óta szökésben lévő férfi. Közokirat-hamisítás, költségvetési csalás és csalás miatt keresik. Mivel külföldön bujkálhat, nemzetközi körözést is kiadtak ellene.

Ujhelyi Ildikó

Ujhelyi Ildikó /Fotó: Police.hu Ujhelyi Ildikó /Fotó: Police.hu

Csalás, rongálás és sikkasztás miatt is kiadtak ellene európai elfogatóparancsot. Korábbi jogerősen kiszabott börtönbüntetését sem kezdte meg.

Cseh Marcell

Cseh Marcell /Fotó: Police.hu Cseh Marcell /Fotó: Police.hu

28 éves, mégsem a fiatalok gondtalan életét éli, hanem a hatóságok elől menekül. Rablás és csalás miatt is elfogatóparancsot adtak ki ellene. Lehet, fegyver van nála, jobb óvatosnak lenni vele. Fegyveresen elkövetett rablás gyanúsítottja. Ő volt az a férfi, aki 2017 áprilisában kirabolt egy budai ékszerboltot, majd amerikai akciófilmbe illően lépett le a zsákmánnyal egy orosz lánnyal karöltve. A férfit menekülés közben pizzafutárok vették üldözőbe, de nekik sem sikerült megfogni, a rendőrség pedig azóta is keresi.

Zelend András

Zelend András /Fotó: Police.hu Zelend András /Fotó: Police.hu

A toplista legidősebbje a 65 éves pécsi férfi. Bár jogerősen elítélték, nem vonult be a börtönbe. Csalás miatt európai elfogatóparancsot is kiadtak, ám hiába. Öt éve sikeresen bujkál.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!