Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Beázott a plafon a Szent János Kórház szülészetén, a szülőszobát életveszélyessé nyilvánították az RTL információi szerint

Az RTL Híradó a kórház egyik dolgozójától úgy tudja, a szülőszobát életveszélyessé nyilvánították.

Beázott a budapesti Szent János Kórház szülészet-nőgyógyászatának épülete. Erről az RTL Híradó nézője készített felvételeket.

Az RTL Híradó a kórház egyik dolgozójától úgy tudja,

a szülőszobát életveszélyessé nyilvánították, mert a plafonból és a lámpákból is folyt a víz.

Állítólag volt olyan kismama, aki saját felelősségére a szülés másnapján hazament az ottani körülmények miatt.

A Híradó által megkérdezett egészségügyi szakértő azt mondta, a kórház évek óta alkalmatlan a megfelelő betegellátásra.

“Egyáltalán nem megengedhető, de semmi csodálkozni való nincs ebben. A János Kórház évek, mondhatnám évtizedek óta alkalmatlan már a 20. századi betegellátásra is. Ezt a kórházat nem tatarozni, nem festeni kellene, hanem lebontani és a helyére valahol egy nagy, tisztességes kórházat építeni”

– fogalmazott dr. Kunetz Zsombor, aki szerint már régóta tudni lehet, hogy baj van.

KAPCSOLÓDÓ
Özönlenek a gratulációk !Hatalmas a boldogság!"Most már publikus" - nem titkolják tovább Nánási Pál és Ördög Nóra , ezzel a fotóval árulta a nagy hírt

“Amikor a lift elromlik az egyik épületben, és ez még 20 éves történet, hogy értse, de már akkor is ilyen kihívásokkal küszködött a kórház. És amikor a lélegeztetett beteget lépcsőn kell felcipelni osztályra, vagy lecipelni a betegeket, tehát ez előfordult régebben is a János Kórházban”

– mondta a szakértő.

A kórháztól délután azt közölték, hogy új családbarát szobákat alakítanak ki, ennek része a tető felújítása, bontása. Ezt azonban az elmúlt napok erős széllel járó viharai megrongálták, de a helyreállítási munkánk néhány napon belül befejeződnek. Addig a nőgyógyászati nagyműtéteket más kijelölt kórház vette át. A nőgyógyászati kisműtétek és szülések pedig továbbra is rendben zajlanak egy másik emeleten.

KAPCSOLÓDÓ
Te már be vagy oltva? Az új döntések szerint nagyon megszívja az akinek nincs védettségi igazolványa!

Az RTL Híradó riportja:


Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!