Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Egymást lökdösve videózták a fuldokló kislányt – de senki nem segített neki

Már csak a szenzációéhes katasztrófaturisták iránti megvetés maradt a gyászoló brit családnak.

Egyre több olyan esetről olvashatunk világszerte, hogy baleseteknél, természeti katasztrófáknál és egyéb szerencsétlenségeknél sokan inkább azzal törődnek, hogy megörökítsék a „szenzációt”, minthogy a bajbajutottakon próbáljanak segíteni. A legújabb vérlázító történet Skóciában történt, ahol egy 12 éves kislány fulladt bele a Leven folyóba.

Ava Gray két barátnőjével úszott a folyóban, amikor elsodorta őt a víz egy híd közelében. A mentőegységek csak három órával később találták meg a holttestét.

KAPCSOLÓDÓ
15 évig nem járt dolgozni, de kapta a fizetését - most bukott le!

Miközben Ava haláltusáját vívta és próbálták őt kimenteni, a hídról többen filmezték a szörnyű jelenetet. Hogy tettüket még tetézzék, e videókat meg is osztották a Snapchat oldalon. Csupán egy ember próbálta kimenteni a gyerekeket

– írta a Metro.

A család mélységes felháborodásának adott hangot. Ava nagynénje, Jamie a temetés előtt egyenesen undorítónak nevezte ezt a fajta szenzáció-hajhászást. „Ha bármelyikük legalább annyi erőfeszítést tett volna a gyerekek megmentésére, mint a fotózásra, most nem itt lennénk. Őszintén aggódom a jövőnként, ha az embereknek ez a legfontosabb – mondta – Gondolják meg, mit cselekszenek. Mindig gondoljanak másokra is. Gondolják meg, mit mondanak a közösségi médiában, hiszen a gyászoló család is láthatja a posztjaikat.”

KAPCSOLÓDÓ
Orbán Viktor elárulta mi vár arra aki nem oltatja be magát

Jamie elutasította azokat a kommenteket is, hogy Ava felelőtlenségének lett az áldozata. Elmondta, hogy a három gyerek a folyó tiszta és nyugodtnak látszó szakaszán játszott, valamennyien jó úszók és jó erőben voltak, akik nem keresték a veszélyt.

forrás: SzMO

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!