Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Csődbe ment Fördős Zé és apja cége

A műsorvezető édesapja, Fördős Lajos akkor is fia mellett állt, amikor tönkrementek, és most is, amikor A Konyhafőnök zsűritagjának a karrierje üstökösként ível felfelé.

Fördős Zé gyakorlatilag 4 éves kora óta együtt dolgozik apukájával, Fördős Lajossal. „Egyértelműen tőle örököltem a gasztronómiai érdeklődésemet is. Már 4 éves koromban kiderült, hogy mennyire vonz engem ez a világ, és mivel a nagymamámmal egy éttermet üzemeltettek, hamar megismerkedhettem a vendéglátással. Ő azonban sosem mondta, hogy főzzek, vagy sosem terelt ebbe az irányba, hagyta, hogy azzal foglalkozzak, amivel csak szeretnék” – árulta el a 43 éves gasztrovlogger a Story magazinnak.

Fördős Zé

Fördős Zé a főiskolán vendéglátás-szálloda szakra járt – Fotó: RTL Klub

Fördős Lajos egész életében ott állt a fia mellett: együtt élték meg a sikereket, és életük egyik legnagyobb mélypontját is. „Édesapám cateringes, rendezvényszervező cégében már cégvezetőtárs lehettem mellette. (…) Jött a gazdasági világválság, ami minket is tönkretett. A családi vállalkozásunk az adósságaival együtt eltűnt a süllyesztőben” – mesélte Fördős Zé, aki pár évre rá elindította testvérével a Szárnyas Ízvadászt, majd a Street Kitchen-t, s ezekben a vállalkozásokban már az édesapjukra is számítottak. „Szerencsések vagyunk, jól tudunk együttműködni a családtagjaimmal a munkában is” – jegyezte meg a megújult Konyhafőnök sztárja.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!