Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Sokkoló: Megölte majd megerőszakolta férjét nő, végül a hűtőből került elő a férfi

Őrült gyilkosság tartja lázban Oroszországot. A 36 éves Marina Kokhal tagadja, hogy féltékenyégből megölte az Andy Cartwight művésznéven futó 30 éves rapper férjét, akinek eredeti neve Aleksander Yusko.

A nyomozók szerint a nő a gyilkosság után ivott a halott véréből, szerelmeskedett vele, majd késsel és kézifűrésszel feldarabolta az élettelen testet.

Az orosz rendőrök elmondták: a nő féltékeny volt a rapper fiatalabb szeretőjére, aki a közelben bérelt lakást. A feleség visszautasítja a gyanúsítást, hogy megölte férjét, de azt elsimerte, hogy feldarabolta őt.

Kokhal azt állítja, hogy amikor rátalált Andy holttestére, akkor azért nyisszantotta azt darabokra, hogy a rapper rajongói ne tudják meg, hogy kedvencük dicstelenül, túladagolásban hunyt el.

KAPCSOLÓDÓ
Berki Krisztián szerint akinek negatív a véleménye róla, az egy PARASZT!

Ennek ellentmond, hogy a férfi kábítószerfogyasztására a nyomozók nem találtak bizonyítékot.

A rendőrök az áldozat néhány testrészét Kokhal hűtőjében találták meg, egy részét a nő a kukába dobta, míg a férfi ujjvégeit, így ujjlenyomatait is patkányokkal etette meg a kertben.

A gyilkossággal gyanúsított nő kritizálta a nyomozók szerinte ellenszenves, undorító, beteges kérdezősködéseit. Például, hogy megkérdezték tőle:

Megízlelte a vérét? Szeretkezettt a holttestel?

Az elhunyt rapper egyik női rajongója, a 24 éves Nadia Romanenko elismerte, hogy 2018 óta viszonya volt Cartwrighttal.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Ezekben a magyar városokban a legnagyobb az esély a megfertőződésre! RÉSZLETEK:

A légyottok az apartmanomban történt, amelyet közel a házához béreltem. Mindennap találkoztunk és Kokhal nem tudott róla – nyilatkozta a szerető az orosz médiának, egyben hozzáfűzte:

A felesége kizárta volna őt, ha 23 óra után megy haza, ezért mindig előbb visszament. Idővel azonban a nő rájött mindenre, velem ellenséges lett, a férjével pedig idegesen beszélt.

Irina Skurtu ügyvédnő ragaszkodik ahhoz, hogy nem védence a gyilkos. Az ügyész szerint Kokhal elmagyarázott mindent összefüggően, ám közben végig azt kérdezte magától:

Mit tettem? Mit tettem?

(via)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!