Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Hajdú Péter: Jó volt Demcsákkal aludni

Hosszú kihagyás után visszatér a képernyőre Hajdú Péter. Ráadásul egy olyan műsorral, amit egykor producerként már sikerre vitt Friderikusz Sándorral. A Life TV-n ősz elején indul a műsor friss változata, az Összezárva Hajdú Péterrel, amelyben elsőként Demcsák Zsuzsával költözik össze.

Egy híresség és egy műsorvezető bezárkózik a tévéstúdióba, és 24 órán át beszélget, eszik, iszik, sőt együtt is hajtja álomra a fejét. Ismerős a helyzet? Ha igen, nem véletlen, Összezárva Friderikusszal címen nagy sikerrel futó műsor volt a TV2-n fél évtizede. Akkor váratlan hirtelenséggel szakadt meg a sorozat a műsorvezető távozása miatt, de most újjáéled: Fridi helyét a show egykori producere, Hajdú Péter veszi át. A Life TV megállapodott a TV2-vel a jogokról, így négy év kihagyás után szeptemberben ezen a csatornán indul újra a szórakoztató műsor Összezárva Hajdú Péterrel címmel.

Sokáig gondolkodtam Kiss Péter programigazgató felkérésén, míg végül úgy döntöttem, elvállalom a műsort. Két éve nem voltam képernyőn, és nem is törtem magam, hogy visszakerüljek. Ez azonban olyan műsor, amely új kihívás számomra, és mint az egykori producere, a szívem-lelkem bele tudom tenni – magyarázta a Borsnak Hajdú Péter, aki több évtizedes tévés pályafutás után sem gondolja, hogy versenyre kelhet Friderikusszal. Nem is akar. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy a műsor újraindulása után akaratlanul is összehasonlítják majd a legendás előddel, és áll elébe.

Volt már egy-két jó húzása a TV2-n, most a Life TV-n is hasonlóra készül © Bánkúti Sándor

Bár nem volt szép az elválásunk – a sajtóból a műsorkezdés előtt két nappal értesültem arról, hogy Sándor felmondott – mégis azt gondolom, korrekt kapcsolatunk maradt, s számomra ő az örök ikon, akit sosem tudnék és nem is akarok utánozni. Belőle egy van! De belőlem is… – folytatta a vezérigazgatói fotelból hirtelen műsorvezetői székbe áthuppant tévés, akit lapunk arról is kifaggatott, hogy a produkció miben lesz más a házigazda személyén kívül.

Friderikusz úgy tudott 24 órán át beszélgetni partnereivel, hogy róla semmit nem tudott meg a néző © tv2

Például abban, hogy míg Sándor zseniálisan kifaggatta az alanyait, de magáról semmilyen információt sem adott ki, addig én nem vagyok ilyen óvatos, rejtőzködő alkat. Ez most inkább kötetlen beszélgetés lesz, mint interjú, azaz ha a kérdezett visszadobja a labdát, állok elébe. Ha én Demcsák Zsuzsit a válásáról faggatom, és ő visszakérdez, nem fogom kikerülni a válaszadást elvált férfiként. Ez tényleg egy ilyen „gyere fel, igyunk egyet, és beszélgessünk” érzésű műsor, kötöttségek nélkül – mesélte Hajdú, aki ezzel első vendégének nevét is felfedte. A Bors lencsevégre is kapta Demcsákot az első forgatási napon.

Nem interjúkat, inkább kötetlen beszélgetéseket várhat a néző. Először Demcsák Zsuzsával © Bánkúti Sándor

Tíz epizóddal indítunk, és csak olyan embereket hívtunk, akiket személyesen és jól ismerek. Zsuzsi is ilyen, akivel nagyon jót lehet beszélgetni, úgyhogy jó volt vele együtt aludni – nevetett fel a tévés, aki nem rejtette véka alá reményeit sem a beszélgetős-reality műsorral kapcsolatban.

Azt gondolom, letettem az asztalra a névjegyem azzal, hogy a Frizbi a TV2-n és az ATV-n is a legnézettebb műsor volt, és nem titkolt szándékom ezt az új kihívást ugyanilyen sikerrel teljesíteni.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!