Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Nincs vége a kapcsolatnak? Nem zárja ki az újrakezdést Bochkor Gáborral

Pár nappal azután, hogy kiderült, Bochkor Gábor ismét rádióműsort fog vezetni, Boros Lajos is váraltan kijelentést tett: Vissza szeretne térni a régi, stand upos gyökereihez, már nem zárkózna el attól sem, hogy újra együtt dolgozzon Bochkor Gáborral.”Olyan lesz ez nekem, mint egy pszichiátriai kezelés, mintha én feküdnék az ágyon és a videón becsatlakozott közönség kezelne, ők ugyanis hozzászólhatnak az egészhez” – magyarázta Boros Lajos, hogyan is fog kinézni a meghirdetett improvizatív, gitáros, énekes és stand-up comedys estje.

“Sokan kérdezik, hogy Voga János és én is visszatérünk-e az éterbe vele” – árulta el Boros Lajos, aki még egy évvel ezelőtt is nemet mondott arra a kérdésre, hogy dolgozna-e újra Bochkorral. Ugyan nem bánja a közös munkát, de elégnek érezte. Most úgy tűnik, ez most megváltozott.

“Hat év „éppen hogy élés „ kompromisszumképesebbé teszi az embert, és képes akkor is elfogadni a zsíros kenyeret, ha a zsír nem olyan jó már. A legjobbakat kívánom neki, drukkolok, hogy jól sikerüljön, hiszen az élete csúcsán van, élvezze ki!” – mondta Boros Lajos.

Blikk

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!