Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Döbbenet: Kamunak tartotta a koronavírust Károly, belehalt

Döbbenetes poszt terjed a neten a hétvégén. Elkapta a koronavírust és bele is halt egy magyar férfi, aki korábban mindig azt mondta, a koronavírus kamu, nem hiszi el, hogy létezik.

A szerelő július 25-én írt utoljára a Facebookon:

“Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyázzatok magatokra, tartsátok be szabályokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri! A nálam lévő munkákkal kapcsolatban annyit, hogy a fiam amit tud megcsinál, a többit vagy visszaküldi vagy pedig gyertek érte!”

A koronavírus létét tagadók és az inkább a tudományos tényekre hallgatók vitájára végzetes és tragikus módon pontot tevő posztot Dr. Novák Hunor is megosztotta:

KAPCSOLÓDÓ
Borzalmas jóslatok Magyarországról - ami ránk vár magyarokra arra nincsenek szavak - JOBB HA TE IS TUDSZ RÓLA!

Alig két héttel később a családja Károly Facebook-oldalán már azt közölték, szerettük elhunyt.

“Mélyen megrendülve tudatjuk veletek a hírt, hogy Károly ma délelőtt elhagyta a földi világot. Legyengült teste, nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”

A legdöbbenetesebb az egészben, hogy a család gyászhírt közlő posztja alatt, és a neten máshol is megosztott posztoknál is vannak még olyan kommentelők, akik nem hiszik el, hogy elhunyt a férfi.

KAPCSOLÓDÓ
Megszólalt az orvos! Mészáros Lőrinc plasztikai műtétjéről...EZT nem gondoltuk volna!

A hivatalos koronavírus tájékoztató oldalon egyébként aznapra, mikorra a férfi halálát teszik, egy halálos áldozatról van bejegyzés: egy 65 éves férfi hunyt el, aki a koronavírus-fertőzés mellett a tüdőt érintő COPD megbetegedésben is szenvedett.

Az elhunyt családja tegnap egy újabb posztban köszönte meg a több száz részvétnyilvánítást, szót ejtettek egy olyan kommentelőről is, aki szintén koronavírusos, neki kitartást és gyógyulást kívántak, valamint részvétüket fejezték ki azoknak, akikről megtudták, hogy nemrég vesztették el hozzátartozójukat a covid-19 következtében.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!