Félelmetes látvány fogadott egy nyíregyházi férfit a WC-be lépve!

Sokak titkos félelme az, hogy egy családi házban vagy éppen egy panellakásban élve, előbb-utóbb valamilyen állat megjelenik a csövekben vagy éppen a WC-ben. Voltak már videók és fotók WC-ben megjelenő patkányokról vagy éppen kertben mászkáló madárpókról, de nemrégiben Nyíregyházán egy lakó döbbenetes látvánnyal szembesült, amikor elment WC-re.

Az esetről az egyik televíziós csatorna számolt be, akiknek a férfi nyilatkozott is és elmesélte, hogy egy fél méteres hüllőt pillantott meg a WC-tartályból kilógva, amikor a mellékhelyiségbe lépett. Azért azt itt mindenképpen le kell írni, hogy a kérdéskört már sokszor-sokan körbejárták és rendkívül minimális az esélye, hogy egy kígyó a WC-be a csövön keresztül fel tudjon jönni, ha odakerül, az valószínűleg más módon került be a házba és csak pihenni ment a WC-be.

Visszatérve Nyíregyházára, a férfi és párja először teljesen megdöbbentek a látványtól, majd rövid internetes keresés után a helyi állatkertet hívták, ahonnan rövidesen érkezett is a segítség – ekkor derült ki, hogy egy ártalmatlan gabonasiklóról van szó. Az is gyorsan kiderült, hogy a nagyjából 50 centis sikló a panelház egyik lakójának tulajdona, aki jelentkezett is érte az állatkertben.

Tőle tudta meg azt a férfi, hogy a sikló elszökött gazdájától, így került a WC-tartályba egy másik lakásban, de végtelenül nyugodt a megtaláló továbbra sem lehet, hiszen a sikló ismét visszakerült a házba, tehát hasonló eset bármikor előfordulhat. Mindenesetre ahogy fentebb is volt róla szó, a kígyók nem sokáig élnék túl a földalatti csatornákban, tehát ha kígyót találunk a házunkban vagy lakásunkban, akkor valószínűleg a szomszédságban lehet egy nagyon lelkes állatbarát. Ahogy az Franciaországban is történt nemrég, ahol egy királypiton szökött meg tulajdonosától – itt írtunk róla!

betöltés...

forrás: napmintnap

betöltés...