Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Szörnyű baleset: száguldva előzött a motoros az ütközés előtt, majd 40 métert repült

Egy szemtanú elmondta, látták, ahogy a levegőben repült. Ők mentek segíteni, és hívták a mentőket. A vétlen autós is megtörten beszélt a balesetről.

Száguldva előzött a motoros az ütközés előtt, ezt mondta az RTL Híradónak a 87-es főúton, Szombathelynél történt baleset egyik szemtanúja. Elmondása szerint váratlanul bukkant fel a motoros, de már csak azt látta, ahogy összeütközik az autóval.

Látták, ahogy repült, majd a földre zuhant. Tudtak vele kommunikálni, de mikor levették róla a bukósisakot, látták, hogy nagy a baj és hívták azonnal a mentőket. Az ütközés után a motor alkatrészeire tört és szétszóródott az úton.

A motorost válságos állapotban vitték kórházba hétfő este, miután kikanyarodott elé egy autó, ő pedig belerohant és 40 méter repült.

KAPCSOLÓDÓ
Megtalálták a 2 napja eltűnt Zalánt...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

A kocsi vezetője megtörten nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta megállt a kereszteződésnél, de nem látta a motort, ezért elindult. Nagyon megviselte az eset. “Remélem megmentik” – mondta. Az autója teljesen tönkrement, de szerencsére ők nem sérültek meg.

A Híradó úgy tudja, hogy a motoros már túl van az életveszélyen. Információk szerint már máskor is száguldozott az utakon, egyik útját kamera is rögzítette. Ezen is jól látszott, hogy nem viselt megfelelő védőöltözéket. A mostani balesetnél is farmerban és sportcipőben volt.

KAPCSOLÓDÓ
Kiszivárgott Orbán Viktor beszéde az országot fenyegető veszélyekről

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!