Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Weisz Fanni dobta ki a férjét, hatalmas a feszültség köztük – megszólalt a barát

Lehet, mégsem olyan békés Weisz Fanniék szakítása, mint ahogy azt közleményeik sugallják. A Bors úgy tudja, a siket szépségkirály­nő volt az, aki hét év után besokallt, s kiadta a férje útját.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír néhány napja: Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter házassága zátonyra futott. Szakításukat ők tudatták közösségi oldalaikon, leszögezve, nincs harmadik fél, egyszerűen kihűltek egymás iránti érzelmeik. A bejelentés vegyes reakciókat váltott ki. Meglepő módon a követők, rajongók egy része kifejezetten örült, hogy a szépség megvált a szerintük „elnyomó”, „pökhendi” párjától, de sokan vannak, akiket le­sújtott a fordulat. A pár barátai közül például Aurelio Caversacciót.

– Engem sokkolt, amikor megtudtam, hogy szétmentek. Borzasztóan sajnálom, igazi hollywoodi álompárnak láttam őket. Szerintem a jóisten is egymásnak teremtette ezt a két embert, és még reménykedem, hogy ez nem végleges szakítás – kezdte lapunknak Aurelio, aki még a TV2 A legbátrabb páros kaland-realityjének forgatásai alatt kötött életre szóló barátságot.

– Volt, hogy együtt síeltünk, nyaraltunk, edzettünk, nagyon megkedveltem őket. A szakításuk hírére azonnal írtam nekik. Én úgy tudom, nem Peti volt a döntéshozó, úgyhogy mondtam is neki, drukkolok, hogy Fanni meggondolja magát. De tudom, milyen egy szakítás után, ilyenkor idő kell. Rá­adásul ők nemcsak jegyesek voltak, mint mi Do­minikával, hanem házasok – mondta Ca­versaccio, aki azt egyelőre nem tudja, hogy pontosan mi volt a pár szakításának az oka. Így arról sem, vajon köze volt-e hozzá annak, amit sokan sejtenek: Fanni az utóbbi időben rendezni akarta családjával a házasságkötése óta megromlott kapcsolatát. Vajon nem azért vitte kenyértörésre a dolgot, mert Péter ellenezte a békülést anyósával?

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!