Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Weisz Fannit döntés elé állította a férje: “Vagy a családod, vagy én!” – ezért válik a sztárpár

Az elején még a babát tervezték, ám most jött a sokkoló hír: vége Weisz Fanni (27) és Hajmásy Péter (32) házasságának! Két éve volt az esküvő, közben a siket modell családjával megromlott a viszonyuk. Úgy tűnt, kibékíthetetlen ellentét feszül közöttük, Fanni édesanyja azt állította: Péter miatt hidegült el tőlük a lánya. Úgy tudjuk, a modellnek mostanra elege lett a viszályból, a családját választotta a férje helyett.

– Az esküvő előtt hatalmas botrány volt abból, hogy kiderült, Fanni nem beszél az édesanyjával és a nagyszüleivel, még a szertartásra sem hívta meg a rokonait. A nyilvános üzengetés megviselte őt, de próbált erősnek tűnni. Rendezni akarta kapcsolatát a szeretteivel, ám Péter nem volt nyitott erre – kezdte egy ismerős, aki hozzátette: egy ideje az egykori szépségkirálynő közeledni kezdett a szeretteihez, akikkel évekig nem tartotta a kapcsolatot.

– Haza is járt, nemrégiben egy 24 óráig látható videójában a nagymamája is felbukkant, ami azt jelenti, volt otthon. Ám Péter nem volt békülős kedvében, azt mondta, nem tud túllépni a történteken – mesélte informátorunk, aki szerint ez volt a szakítás oka.

A békülési szándéknak korábban is voltak jelei.

– Gyere haza a családba, mamiékhoz. Te, egyedül, ahogy ígérted mamának, papának. Erre kérlek, akkor csöndben leszek – üzent lányának Léránt Ágnes korábban a TV2-n keresztül, jelezve, szeretné visszakapni a lányát. Tavaly találkoztak is.

– Megkeresett, kérte, hogy találkozzunk. Azóta rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, a férjével viszont továbbra sem javult a viszonyunk – ismerte el a Star magazinnak a közelmúltban Ágnes. A szakítás után úgy tűnik, az évek óta őrlődő Fanni végül a családot választotta.

Fanni újra közeledik az édesanyjához./ Fotó: RAS Archív Fanni újra közeledik az édesanyjához./ Fotó: RAS Archív

A történtek kapcsán kerestük Fannit, Pétert és a modell édesanyját is, de nem reagáltak. A pár a közösségi oldalán osztotta meg a szakítás tényét.

„Igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket. Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt. Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és továbblépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott” – írta Fanni, ám Hajmásy azt sejtette, Fanni döntött a kapcsolat végéről.

„Soha nem gondoltam volna, hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit, de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyunk együtt jóban-rosszban, rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni csak annyit, hogy szeretlek baba” – írta Péter megtoldva a mondandója mellett azt is kiírta: „hihetetlen nekem is”.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!