Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kiderült: Elválik Weisz Fanni és férje – ezt üzenték utoljára egymásnak

Hét együtt töltött év után zátonyra futott Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter kapcsolata.

Egy ideje már nem posztoltak közös képet közösségi oldalaikra, így követőik közül többen gyanították, valami nem stimmelhet Weisz Fanniéknál. A gyönyörű siket modell és szerelme, Hajmásy Péter kosárlabdázó a találgatásoknak véget vetve az Instagramon szomorú bejelentéssel álltak elő: hét együtt töltött év után valóban külön utakon folytatják, ám az okokat nem kívánták részletezni.

“Sziasztok!

Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.

Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott!

Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül.

Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból!

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni” – írta a közösségi oldalán Fanni.

Weisz Fanni két éve augusztusban egy igazi tündérmesébe illő helyen, egy eldugott erdei tisztáson mondta ki a boldogító igent szerelmének, Hajmássy Péterernek. Boldogságuk már-már határtalannak tűnt, korábban arról is nyilatkoznak, a gyermekvállalásra is készen állnak.

Péter hasonlóképpen fogalmazott a közösségi oldalán:

“Rengetegen írtatok,írtok hogy ugye együtt vagyunk a Fannival..és hogy miért nincs közös kép,mi a baj,tudtok e segíteni..hihetetlen mennyire megismertetek minket es nagyon jól esik hogy ennyien szerettek!

Viszont jól éreztétek és gondoltátok,hogy valami nem oke,és eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig!

Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz!

Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság!

7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt!

Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA!

Köszönöm,hogy a férjed lehettem,a rengeteg közös emléket..,és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!” – írta Hajmásy Péter.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok!😢😢😢🖤🖤🖤 Rengetegen írtatok,írtok hogy ugye együtt vagyunk a Fannival..és hogy miért nincs közös kép,mi a baj,tudtok e segíteni..hihetetlen mennyire megismertetek minket es nagyon jól esik hogy ennyien szerettek!😢 Viszont jól éreztétek és gondoltátok,hogy valami nem oke,és eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig!😔 Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz!🙏🏻 Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság! 7 éve vagyünk együtt jóban-rosszban,rengeteg mindent megéltünk együtt! Nem nagyon tudok mit írni csak annyit hogy SZERETLEK BABA😢! Köszönöm,hogy a férjed lehettem,a rengeteg közös emléket..,és tudod hogy mindig számíthatsz majd rám!❤️ #kincsem #hihetetlennekemis Szerettük volna ha Tőlünk tudjátok meg és nem össze-vissza az újságokból! Ezért kérünk Mindenkit tartsátok tiszteletben ezt a dolgot és fogadjátok el,hogy egy ideig nem szeretnénk erről nyilatkozni,beszélni! Ezzel tudtok segíteni most Nekünk!🙏🏻😔

Peter Hajmasy (@hagymaa) által megosztott bejegyzés,

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!