Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Kiderült: Ekkor jöhet el a világvége – Az is megvan mi okozza majd!

Komoly felfedezést tettek tudósok, ugyanis találtak valamit, ami közel 40 év múlva akár végzetes is lehet a Föld számára, és nehezen tudunk felkészülni rá.

2020 rengeteg embert elszomorított már, hiszen a valaha volt egyik legmegterhelőbb évről van szó szinte mindenki számára. A számos furcsaság mellett a félelmetes ausztrál tűzvész, majd utána a koronavírus-járvány is elképesztő károkat okozott, a Bors cikke alapján pedig úgy néz ki, hogy már csak pár évtizedünk van egy minden eddiginél veszélyesebb dolog eljöveteléig.

KAPCSOLÓDÓ
Gyász!Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 21 évesen meghalt Georgina! FELFOGHATATLAN tragédia…

Előfordult már párszor, hogy a hírek szerint igazán nagy mérettel rendelkező égitestek haladtak a Föld felé, de szerencsére eddig mindig elkerültek minket – eddig.

Tudósok szerint a 2020 MO nevű, 70 méteres átmérővel rendelkező aszteroida igaz, hogy most 15 millió kilométerre fog elhaladni tőlünk, de 2059. július 3-án ismét felénk veszi az irányt, és akkor már van rá esély, hogy becsapódik.

A 75 ezer km/h-s sebességgel haladó objektumot egyből felvették a potenciálisan veszélyes égitesteinek listájára, és hatalmas odafigyeléssel kísérik az útját még úgy is, hogy csupán 1 az 1,1 millióhoz az esélye annak, hogy megtörténik a baj. Abban az esetben viszont 1 mérföldes krátert okozna a bolygón, és felfoghatatlan pusztítást végezne több száz mérföldes körzetben.

KAPCSOLÓDÓ
Várkonyi Andrea váratlan bejelentése lesokkolt mindenkit! Kiderült a nagy titok, erre senki nem számított...
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!