Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

„Köszönöm, hogy az édesanyád lehettem” – zokogva búcsúzott anyja a 6 éves rákos Zoétól

Édesanyja tudatta a borzalmas hírt: elhunyt a 6 éves Zoé, akiért egy ország fogott össze.

Szinte felfoghatatlan fájdalom érte a szabolcsi Papp családot: csütörtökön meghalt az alig hat és fél éves kislányuk, Zoé.

A kicsinél tavaly nyáron diagnosztizáltak a jobb lábában rosszindulatú csontdaganatot. Később kiderült, hogy a tüdejében is áttétet képzett a daganat.

Megkezdődött a versenyfutás az idővel. Zoénak több műtéte és kemoterápiás kezelése is volt. A család segítséget is kért, hogy egy steril otthont tudjanak kialakítani a gyereknek. Több millió forintot sikerült összegyűjteni.

Azonban hiába a kislány kitartása, a szülők és orvosok küzdelme: Zoé feladta a harcot. A szomorú hírt az édesanyja közölte a Facebookon.

KAPCSOLÓDÓ
Hihetetlen: Gyurcsány behugyozott a nadrágjába az utcafórumán

„A legfájdalmasabb dolog történt meg velünk eddigi életünk során. Felfoghatatlan fájdalom ért minket. Az egyik legszebb, leggyönyörűbb Hercegnőnk hagyott itt minket! Ő elment tőlünk… Te leszel drága Kislányom a legszebb csillag az égen! Köszönöm neked a 6 és fél évet, köszönöm, hogy az édesanyád lehettem! Köszönöm, hogy nagyon sok mosolyt csaltál az arcomra! Mindig büszke voltam rád, egy csodálatos gyermek voltál!! Sajnos a betegség legyőzött… Elmondhatatlan a fájdalom, amit érzünk, elmondhatatlanul hiányzol! Nyugodj békében drága Hercegnőm!!”

Mint írta, feldolgozhatatlan a fájdalmuk. Zoé fodrász szeretett volna lenni és már készült az iskolába.

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett a hír! Úton van a hidegfront, brutálisan fog lecsapni a lehűlés - EKKOR ÉRI EL AZ ORSZÁGOT:

„Oda már nem jutott el! Nem tudja már meg, mi az az iskola! Nagyon várta a születésnapját, de azt se élte már meg. Emléked szívünkben örökké élni fog, mosolyod, erősséged nem felejtjük! Mindig a legjobb emberek mennek el, de hiszem, hogy fent az angyalkák közt neked dolgod van! Nyugodj békében Hercegnőm, Tündérem!” – írta az édesanya.

A kislányt szerdán temetik el, ám a család egyelőre nem tudja, miből fogják kifizetni a temetést, mivel a kezelések és a ház átalakítása elvitte az összes pénzüket.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!