Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

A magyar Barbie szerint ő túl szép ahhoz, hogy dolgozzon

Budapest — „Túlzásba vittem” – ismeri el a magyar Barbie, aki megjelenésével minden tekintetet magára szegez.

A mindössze 22 éves lány mindössze néhány év alatt rengeteg pénzt költött különböző szépészeti beavatkozásokra, amiket a barátja finanszírozott. Orrműtét, mellplasztika, póthaj – hosszú időn keresztül nem volt megállás. Nagyjából egy éve azonban megálljt parancsolt magának, úgy döntve, új külsejének célja is lesz.

– Testképzavarban szenvedtem. Mindig találtam valamit magamon, ami nem tetszett. Mára megbántam, de késő, vissza nem lehet alakítani. Éppen ezért most azon vagyok, hogy a többi lánynak segítsek, akik – hozzám hasonlóan – nincsenek megelégedve a testükkel, változtatni akarnak rajta. Lányok, gyönyörűek vagytok, nem kell a plasztika! Ha mégis akarjátok, ötször is gondoljátok át, kihez és milyen beavatkozásra mentek – figyelmeztet Barbie.

A lány elmondása szerint több barátnője is pórul járt, amikor műtőasztalra került: vérmérgezés és agykárosodás, csupán néhány a nem várt következmények közül, amikkel szembe kellett nézniük az ébredés után. Barbie ezért egy nemzetközi Facebook-csoportban is igyekszik felhívni a figyelmet a szépészeti beavatkozások árnyoldalaira. Véleménye szerint nemcsak a testképzavara, de a férfiak hozzáállása is új céljai felé terelték.

Korábban recepciósként dolgoztam, nem hordtam kirívó ruhákat, nem sminkeltem magam. A férfiaknak mégis elég volt egy csinos szőke lány a pult mögött, máris kaptam a kéretlen bókokat – mesélte, majd hozzátette: csak kísérettel tud nyugodtan kilépni a lakásból.

– Egy rövidebb ruha, egy magas sarkú, egy kis smink, és az emberek máris egy üres fejű rosszlánynak tartanak. Meg se fordul a fejükben, hogy akár értelmes is lehetek – panaszolta.

Bár Barbie átalakulását ellenezte az édesanyja, az asszony a sokadik beavatkozás után is kitartott szeretett lánya mellett.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!