Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Szigorú karanténba került Vajna Tímea – de kiderült más is vele kapcsolatban!

Szerelme miatt megszakította egyéves amerikai tartózkodását Vajna Tímea, ami ahhoz szükséges, hogy az Egyesült Államok polgára legyen.

Alaposan meglepte követőit Vajna Tímea: Andy Vajna 37 éves özvegye ugyanis jó néhány hét után, tegnap újra a szerelme mellől jelentkezett be az Instagram-oldalán. Ezek szerint a férfi nem azért jött hetekkel korábban haza az Egyesült Államokból, mert megromlott volna a kapcsolatuk.

A jelek szerint továbbra is nagy a szerelem, a fiatal pár a hétvégén a Nobu étterembe vette az irányt, ahol barátokkal találkoztak. Ekkor vált mindenki számára világossá, hogy Timi teljes titokban hazajött Magyarországra, ami a koronavírus-járvány esetén nem is olyan egyszerű. Ráadásul Timi korábban semmi jelét nem adta annak, hogy tervben van, hogy hazalátogat, sőt téli nyilatkozatai alapján új életet szeretett volna kezdeni a tengerentúlon, hátat fordítva rosszakaróinak. Rajongói szerint a szerelem, várandós testvére, Palácsik Lilla és szeretett családja hiánya.

– Most az a cél, hogy találjak Los Angelesben egy házat, mert az itteni otthonomból el kell költöznöm és egy évig Amerikában kell tartózkodnom ahhoz, hogy az állampolgárságot megkapjam – mesélte novemberben Timi, aki februárban költözött ki Los Angelesbe.

Nem nehéz kiszámolni, hogy február óta alig öt hónap telt el, így nem töltötte le az állampolgársághoz szükséges egy évet a kontinensen. Valamiért megváltoztatta a tervét. Többen úgy vélik, hogy Timi akár már hetek óta itthon lehet, ami nem lenne meglepő, hiszen a beutazást követően 14 napos karanténba kell vonulni minden magyar állampolgárnak, ha a koronavírus által súlyosan sújtott Amerikából utazik be Magyarországra.

A Bors próbálta elérni Vajna Timit, aki lapzártánkig nem reagált a megkeresésünkre.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!