Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Felháborodtak a rajongók: Teljesen gondozatlan Gesztesi Károly sírja – borzasztóan néz ki!

Gaz és szemétkupac lepte el az ország Shrekjének sírhelyét, olyan volt, mintha senki sem gondozná. A rajongók kiakadtak Gesztesi Károly családjára, a sírt pedig Molnár Anikó és barátnője szedte rendbe.

Érthetetlen és szomorú, hogy a tragikusan fiatalon el­hunyt Gesztesi Károly nyughelyét méltatlanul elhanyagolt állapotban találta Molnár Anikó és barátnője. Érthetetlen, mert a színész népes családot hagyott hátra, és szomorú, mert az egész országot megrendítette a halála.

Szégyenletes Gesztesi Károly sírja! Flakon a váza, gaz, szemét a síron. De ma rendbe tettük, és virágot is ültettünk, műanyag vázára és mécsesre is volt gondunk. Nyugodj békében, Művész Úr! A Mi Shrekünk – írta feldúltan közösségi oldalán Anikó, aki barátnőjével együtt nem bírta tovább nézni az elhanyagolt nyughelyet, s egy délelőtt alatt szebbé varázsolta.

Az egykori Nagy Ő fotóval is illusztrálta, milyen gyászosan festett a sír, és milyen lett, miután gondjaikba vették. A beszámoló komoly indulatokat kavart Anikó közösségi oldalán, felháborodott kommentelők tucatjai adtak hangot véleményüknek.

„A 210 milliós ház eladásával el vannak foglalva a rokonok… Szégyen… De az or­szágra nézve is…”

„Ilyenkor hol vannak a gyerekek? Akiket imádott, és akik állítólag nagyon szerették az apjukat? Meg a sok volt feleség? Szégyenletes.”

„Elküldeném a képet drága Claunak is. Annyira kikészült a halálakor.”

„Szégyellheti magát a családja! Senki nem jár ki a temetőbe? FELESÉGEK, GYEREKEK?” – sorakoznak a színész családjának címzett haragos megjegyzések.

Vasárnap a Bors kereste a család több tagját, de Gesztesi egyik gyermekét sem értük utol, hogy megkérdezzük, miként fordulhatott elő, hogy édesapjuk sírját ennyire elhanyagolták. Szerettük volna elérni Liptai Claudiát is, akinek menedzserétől azt a választ kaptuk, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Mattesz Csillával, a színész lelki társával azonban sikerült beszélnünk. Szerinte egyértelmű, kinek a feladata a színész nyughelyének gondozása.

Nem szeretnék senkit sem megbántani, de azt gondolom, a családnak, főként a volt feleségeknek – akik Karcsi gyermekeit nevelik – lenne a dolguk, hogy a sír körül rend legyen. Megérdemli, hogy méltó és szép nyughelyen feküdjön, s hogy megtiszteljék azzal, rendben tartják – kezdte Csilla, akit különleges, 25 évig tartó kapcsolat fűzött a színészhez, amit „holmi szerelemnek” aposztrofált nemrégiben.

– Évtizedekig heti rendszerességgel találkoztunk, csak aztán ez szemet szúrt egyeseknek, s kicsit lazult ez a dolog, de az utolsó pillanatig szoros kapcsolatban voltunk. Titokban, minden héten kijárok a sírjához, de tisztelve a családot, a gyerekeit, kerülve a nézeteltérést, soha egy szál virágot, mécsest nem teszek rá, nehogy lássák, csak a gondolataimat, s a múltunk emlékeit viszem el az én Kicsi Gesztenyémnek – tette hozzá az úszóedző­ként dolgozó Csilla.

Anikó és barátnője szép munkát végzett © Bánkúti Sándor
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!