Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Gyilkossági ügyben idézték be Schobert Norbit

A fitneszedző még az iskolából ismeri a soroksári futónő férjét, a nő meggyilkolása után együttérzésből részvétet nyilvánított.

Egy hét évvel ezelőtti rövid telefonbeszélgetés miatt idézhetik be a bíróságra Schobert Norbertet! A fitneszedző egy iskolába járt a Soroksáron futás közben 2013 szeptemberében meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina férjével, Lajossal. A tragédia után Norbi először üzenetben, majd telefonon fejezte ki a részvétét a férjnek.

Fotó: Markovics Gábor

A gyilkossággal egy R. Szilveszter nevű férfit gyanúsítanak, ügyvédje, dr. Lichy József szerint pedig Norbit is be kellene idézni a bíróságra.

„Távol álljon tőlem, hogy bárkit nehéz vagy kellemetlen helyzetbe hozzak, de úgy gondolom, hogy a bíróságnak minden mozzanatról tudnia kell. A több ezer oldalas iratanyag tanulmányozása után úgy érzem, hogy több megválaszolatlan kérdés is maradt, amit a bíróságnak kell majd tisztáznia” – fogalmazott a Blikknek a védő.

Norbi egyáltalán nem örül annak, hogy a borzalmas tragédia ügyében a bíróságra citálnák őt.

„A barátomnak valóban telefonon részvétet nyilvánítottam, amikor élete legnehezebb pillanatait élte át. A bíróságra biztos, hogy nem megyek el, úgy érzem, kezd ez a dolog a szenzációhajhászás irányába elmenni” – mondta el a lapnak Schobert Norbert.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!