Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

“A férjem nyitva felejtette a Facebookját – amikor belenéztem teljesen összeomlottam” – Te mit tennél a helyemben?

Óvatlansága buktatta le a gátlástalan férjet.

Különös üzenet

Borzalmas, szívszaggató történetről számolt be nemrégiben a Daily Mail című lap. Főhőse egy gyanútlan, hétköznapi feleség, aki egy nap épp a Facebookját használta, mikor ráébredt: valami nagyon nem stimmel a weboldallal. Rájött ugyanis, hogy nem a saját, hanem a férje véletlenül nyitva felejtett fiókjában szörfözget. Kisvártatva rátalált egy rendkívül különös üzenetre.

Gyanús levélváltáson akadt meg a szeme

Keserű igazság

A 2016-os üzenetben egy Maggie nevű ismeretlen nő arról biztosította férjét, hogy vonzalmuk kölcsönös, és ő is nagyon boldog vele. A férj ráadásul azt írta Maggie-nek, hogy mindig is belé volt szerelmes, nem a feleségébe. Hősnőnk teljesen elborzadt a levélváltást olvasva, és azonnal kérdőre vonta a gátlástalan, hazug férfit, aki először mindenféle ócska fedősztorival próbálta menteni a menthetőt, végül azonban kiderült a keserű igazság.

A férj húsz évig élt kettős életet

Beadta a válópert

A hűtlen férj már 20 éve csalta a feleségét a Maggie nevű titokzatos nővel. A feleség természetesen nem tudta megbocsátani az árulást: rendkívül fájt neki, hogy két évtizeden keresztül visszaéltek a bizalmával, így azonnal beadta a válópert. Hosszú ideig egyedülálló maradt, tudatosan kerülte is egy új párkapcsolat esetleges lehetőségét. Később azonban néhány ismerőse helyreállította a szerelembe vetett egykori – ám azóta jócskán megkopott – bizalmát, és a elvált nő ma már úgy érzi, készen állna egy újabb párkapcsolatra. Azonban csakis olyasvalakivel, aki hasonló erkölcsi elveket vall, mint ő, azaz sosem lép félre.

A nő még egyedülálló, de már készen állna egy új kapcsolatra

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!