Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Lányom ma 20 éves! Kigúnyolják őt, mert ilyen munkát végez! Nem kérek mást, csak olvassátok el miért kellett elhagynia hazáját

Szomorú, egyben büszke édesanya vagyok. Lányom Eszter kitűnővel érettségizett, majd felvették az Állatorvosi Egyetemre.

Sajnos férjemet elveszítettem, majd engem egy szívműtét után leszázalékoltak. Azt hittem belehalok a fájdalomba, mert Eszter tanulmányait nem tudtam fedezni. Itt kaptunk egy lehetőséget, ugyanis él ismerősünk Írországban, ahova kimehetett Eszter dolgozni.

Most egy farmon állatokat gondoz, amit jól megfizetnek. Itthon nap, mint nap a fejemhez vágják, hogy szívtelen vagyok, mert hagyom lányomat nehéz fizikai munkát végezni.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Igen valóban azt teszi, de nem panaszkodik, mert tudja, hogy szeptemberben elkezdheti tanulmányait. Borzasztóan hiányzik, hisz csak interneten érintkezünk és rajta kívül senkim nincs a világon. Ő vigasztal, amikor azt mondja, “TE tanítottál arra anya, hogy a munka nem szégyen. “Nem szeretnék mást kérni, csak annyit, ha méltónak érzitek rá, köszöntsétek őt fel a 20. születésnapján, mert én úgy érzem, sok fiatal példát vehet róla. Minden szép szót és megosztást köszönök a nevében is!

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Gyászol a világ! Meghalt Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!