Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Borzalmas átverés: minden vagyonát fiatal külföldi férjére költötte a szerelmes Diána

Sri Lanka-i férjére költötte a közel negyvenmillió forintos megtakarítását az özvegy.

Diane nyaralni indult Srí Lanka szigetére, amikor találkozott jövendőbelijével. A skót hölgy nyugdíjas évei kezdetével gondolt egyet és a szigetre utazott, de nem gondolta, hogy az álomnyaralásból rémálom lesz. Saját tapasztalata okán szeretné figyelmezeteni a hozzá hasonló nőket: ne bízzanak a Srí Lankán élőkben.

Nyolc évvel ezelőtt egy napsütéses reggelen pillantotta meg a szállodában dolgozó, húszéves srác a hölgyet. Diane eleinte nem tudta hová tenni a férfi közeledését, hisz ő már ötvenhárom éves volt. Az idősödő nő eleinte nem is vette komolyan a férfi közeledését, végül engedett a csábításnak. Végül az egész vagyonát a fiúra költötte, csak hogy feleségül vegye.

Nagyon kedves fiatalembernek tűnt és roppant udvarias volt velem

– mesélte.

Diane-t barátai és családtagjai hiába próbálták lebeszélni a frigyről: nem sokkal megismerkedésük után feleségül ment a sráchoz.

A szerelemtől elvakult Diane szegény sorsban élő férjének és családjának mindenáron segíteni akart. 105 000 fontért, azaz több mint negyvenmillió forintért eladta skót lakását, és nyugdíjba vonult. Ahogy telt az idő, észre vette: csalóhoz kötötte az életét.

Több időt töltött az anyja mellett, mint velem. Vagy éjjel elment a barátaival, és nem jött haza. később egyre gyakrabban vitáztunk a pénzről.

– emlékezett a nő.

2016-ban, Valentin-nap alkalmával kapott egy üdvözlőkártyát a férj, amit úgy írtak alá: „A férjemnek” Diane kérdőre vonta az urát, de ő csak azt felelte, hogy a barátai tréfálkoznak vele. Ám ez egy percig sem volt tréfa. A fiatal férfinek volt egy másik felesége is. 2017-ben minden világossá vált Diane-nak, de addigra az összes vagyonát a férfira költötte, akit a helyi gengszterek a – pénz reményében – megöltek.

Diane végül skót barátai segítségével elmenekült a szigetről, és most ügyvéd segít neki, hogy vissszaszerezze a vagyonát.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!