Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Elkapták a paparazzók: Nem hiszi el kit fotóztak le a hajnali órákban Hódi Pamela lakásából távozva

Különös felvételeket kapott a Ripost Hódi Pamela exvőlegényéről. Tóth Bence annak a 13. kerületi társasháznak közelében fotózták le, ahol a pár a szakításuk előtt együtt élt. A rajongók abban bíznak, talán békül az egykori jegyespár…

Váratlan fordulat Hódi Pamela és exvőlegénye, Tóth Bence kapcsolatában? A szerkesztőségébe árulkodó fotókat juttatott el olvasónk, aki hétfőn a délelőtti órákban kapta lencsevégre a focistát, amint egy kisbőrönddel az oldalán éppen bepakol annak a 13. kerületi társasháznak a parkolójában, amiben a sztáranyuka bérli a lakását…. Vajon együtt töltötték az éjszakát vagy talán az egész hétvégét vagy már ki is békültek? Egyelőre nem tudni, mit is jelent Bence látogatása, de a rajongók okkal reménykedhetnek, hogy vége a mosolyszünetnek.

Fotó: Ripost

Májusban mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hír, amit elsőként a  írt meg, hogy válságba került a szerelmesek kapcsolata. Miközben Pamela lázasan szervezte az esküvőjüket, kiválasztotta az álomruháját, a helyszínt és minden mást is, viharfelhők gyűltek boldogságuk egén. A rajongók kezdetben nem is sejthették, hogy mekkora a baj, hiszen mindkét fél mélyen hallgatott a történtekről. Ám a Bors kiderítette, hogy Bence elköltözött az addig közösen bérelt lakásból. Így már nemcsak a koronavírus-járvány volt az egyetlen ok, hogy lefújták a lagzit.

Aztán néhány hét elteltével Pamela megtörte a csendet. A hot! magazinnak elmondta, hogy végül felbontották a jegyességüket, mert Bence kapuzárási pánikkal küzdött, nem állt még készen a házasságra. Az interjúból az is kiderült, hogy a páros megpróbálta megmenteni a kapcsolatot, de nem sikerült közös nevezőre jutniuk. Egészen mostanáig…?

Fotó: Markovics Gábor

Beigazolódni látszanak a közös barátok megérzései? Ők a szakítást követően mindvégig azon az állásponton voltak, hogy a szerelmeseknek csupán egy kis időre és távolságra van szükségük ahhoz, hogy lecsillapodjanak és átlendüljenek a mélyponton. Majd tiszta fejjel üljenek le és beszéljék át, van-e közös jövőjük.

„Nem hittem a szememnek, amikor megláttam Bencét a ház parkolójában. Hétfőn reggel volt, éppen hazafelé sétáltam, amikor megpillantottam őt. Meglepődtem, hiszen egy ideje nem láttam a házban, és olvastam is, hogy már nincsenek együtt Pamelával” – kezdte lapunknak az egyik szomszéd. „Egy kis bőröndöt húzott magával, ezért rögtön gondoltam, hogy talán ott is aludt, különben minek lenne nála ennyi cucc? A költözéshez egy ekkora bőrönd túl kicsi…” – morfondírozott a nő, aki a Bencéről készült lesifotókat is elküldte szerkesztőségünkbe.

Fotó: Ripost

Mit hoz a jövő Pamela és Bence számára? Nos, azt még ők maguk sem tudhatják…

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!