Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Napi horoszkóp 2020. június 25.: Végre ismét egyenesbe fordul minden

Az Ikrek jelében járó Vénusz bolygó csütörtökön direktbe fordul és elindul előre. A napi horoszkóp szerint ugyan továbbra is öt bolygó végez retrográd, hátráló mozgást, de mégis úgy érezheted, valami végre egyenesbe fordul, és könnyebbséget hoz az életedben…

Kos – napi horoszkóp

Csütörtöktől picit fellélegezhetsz. Mostantól ugyanis mindenkivel könnyebben értesz szót, és újra magabiztosabb is leszel. A Vénusz támogatja a rokoni és baráti kapcsolatokat. Érdemes mostantól minél több időt közösen töltened velük. Végre itt a nyár, élvezd a jó időt, a szabadságot. Megérdemled.

Bika – napi horoszkóp

Egyre erősebben hiányzik a családod. Ha most esetleg még nem tudod őket meglátogatni személyesen, legalább hívd fel telefonon a szüleidet, a testvéreket. Nagy örömet okozol nekik, hogy hallhatják a hangodat, nem mellesleg nekik is rengeteg mesélni valójuk lesz.

Ikrek – napi horoszkóp

Csütörtökön jóval optimistábbnak érzed magad, mint az elmúlt napokban. S végre érzed és látod a fényt az alagút végén. Egyre jobb kilátások várnak rád, s egyre több örömteli eseményre számíthatsz. A mai nap ideális randira is. Miért is ne adnál esélyt magadnak, és annak a másiknak is…?

Rák – napi horoszkóp

Semmi kedved a pénzről beszélgetni csütörtökön. Pedig könnyen lehet, a párod egész nap rágja a füledet, hogy gondolkodjatok el a nyaraláson. Megmondhatod neki, hogy nincs ma kedved ilyesmivel foglalkozni, de a héten még szívesen visszatérsz a témára. Ne felejtsd el az ígéretedet később…

Oroszlán – napi horoszkóp

Végre egy igazán kedvedre való nap. Csütörtökön szó szerint is kisüt a nap végre, melytől még jobban érzed magad. Alig vártad már a valódi nyarat, nem igaz? Keresd az örömet, a vidámságot, a boldog perceket. Nem mellesleg a munkáddal is villámgyorsan haladsz, ha ma még dolgozol.

Szűz – napi horoszkóp

Munkádban kaphatsz kedvező híreket csütörtökön. Végre valami elindul, amiben eddig nem haladtál, vagy nem kaptál választ. Szépen lassan visszarendeződik az életed a válság előtt megszokott kerékvágásba. Azon érdemes elgondolkodnod, vajon azt a korábbit szeretted jobban, vagy a változások valójában sokat segítettek neked?

Mérleg – napi horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Vénusz csütörtökön direktbe fordul és elindul ismét előre. S ezzel vége a nosztalgiázásnak egy ideig, ismét előre, a jövődre koncentrálhatsz. Jól is teszed, hiszen egyre jobb lehetőségek villannak fel előtted akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha épp a nyaralásodat tervezgeted.

Skorpió – napi horoszkóp

Csütörtöktől már előre tekinthetsz. A Vénusz neked is segített a múlt lezárásában, de mostantól a jelened és a jövőd sokkal fontosabb lesz. Figyelj a párodra, nagy szüksége van most rád. Ha bármit át kell még gondolnod, szánj időt rá, aztán engedd el végleg a múltat. Ideje visszatérned a jelenbe.

Nyilas – napi horoszkóp

Azt látod, hogy mindenki a nyaralással, a nyári tervekkel van elfoglalva. Te nemhogy a jövő hetet nem látod, de igazából még a holnapi napodat is alig. Lesz még jóval alkalmasabb idő a tervezgetésre ezen a héten. Csütörtökön csak a pároddal törődj, vele töltsd az időd nagyobb részét.

Bak – napi horoszkóp

Egyre jobban érzed magadat, s egyre inkább érzed, hogy visszatér beléd az élet. Az elmúlt napok nehézségeit letudhatod, s egyre optimistábban és lelkesebb tekinthetsz előre. Már nem is érzed magad olyan nehéznek, igaz? S ha egyre több az energiád, egyre többet is kéne mozognod. Ma is megteheted…

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha elszámoltál magadban, magaddal az elmúlt napokban, akkor mostantól tekints előre. Ha még akad némi rendezni valód, csütörtökön is megteheted, de aztán a jövőd alakítgatására fordítsd az energiákat. Nyaraltál már az idén? Ha dolgoztál a válság alatt is, ideje a szabadságodat legalább nagyvonalakban kitalálni.

Halak – napi horoszkóp

Bármit is terveztél magadnak, ideje most már megtenni a megvalósítás felé vezető első lépést. Ne halogass tovább, hanem tegyél a céljaidért. Te is tudod, maguktól csak nagyon ritkán történnek meg az áhított változások. A te hathatós közbenjárásodra is szükség van. Adj energiát és lendületet a céljaidnak!

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!