Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Gólyahír: Itt van az első fotó Tokár Tamás tegnap született kisfiáról

Megszületett a Fókusz műsorvezetőjének első gyermeke!

Tokár Tamás az Instagramon tudatta az örömhírt, hogy világra jött a kisfia, akit kedvesével, Kovács Dorottyával Andrisnak kereszteltek.

“Erre nincsenek szavak! ÚJ ÉLET, APA LETTEM! Később majd mesélek, de most sürgősen énekelnem kell neki. Mindenki jól van, köszönjük a rengeteg üzenetet! Andris On Board” – írta a Fókusz műsorvezetője a megosztott fotó mellé, melyen a kisfiával látható.

Közben a párja, Dorottya is kitett egy képet az újszülöttről az Instagram-oldalára:

“Hahó Világ, végre megérkeztem! Andris vagyok, 3410 gramm tömör csoda! Az anyukám már most olyan szerelmes belém, hogy a szavai is elfogytak (- a könnyei mondjuk nem), ezért én tudatom veletek a nagy hírt!” – olvasható a fotó mellett.

Ahogy korábban megírtuk, az RTL Klub Fókusz műsorvezetője a munkában is készenlétben állt, hogy ha megkapja azt a bizonyos telefont, azonnal siessen Dórihoz, kisfia születését ugyanis semmiképpen sem szerette volna kihagyni. Hogy a baba úton van, azt már szombat este lehetett tudni, ugyanis Tamás akkor az Instagram-oldalán jelezte, hogy beindult a dolog.

“ELKEZDŐDÖTT! Amint tudunk, hamarosan jelentkezünk a hírekkel!” – ezt írta a macskás fotó mellé, amivel azonnal sikerült is izgalomba hoznia a követőit, akik szintén nagyon várták már a kis Andris érkezését.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!