Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Szakítása miatt lett pattanásos Hódi Pamela?

Hódi Pamela arcát pattanások lepték el, és az eddig babőrű influenszer nem érti, vajon mi hozhatta elő a csúf bőrhibákat.

Valamit muszáj kezdenem a pattanásaimmal az arcomon (…) ráadásul már a lapockáimon is van belőle (…) Szóval van baj bőven 31 évesen– írja panaszkodva Pamela, aki szakemberrel együtt keresi a kiváltó okot.

Rajongó szerint azonban a napnál is világosabb, hogy a kis gyulladások lelki eredetűek, és focista vőlegényével, Tóth Bencével való szakítására vezethetőek vissza. A test és a lélek között ugyanis köztudottan kölcsönhatás működik, és a fel nem dolgozott bánat valahol mindig jelentkezik.

“Hidd el, a stressz előhozza a pattanásokat”, “Nyugi, szerintem a stressz az oka mindennek”, “Ha a lélek beteg a test is az…” – írják Hódi Pamela követői, akik bíznak benne, hogy vagy így, vagy úgy, de kedvencük hamarosan újra boldog és kiegyensúlyozott lesz.

Hogy ez Bence nélkül, vagy vele sikerül, még mindig kérdéses, de a Bors legutóbbi információi szerint az egykori jegyesek a békülés útjára léptek.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!