Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

KIDERÜLT: Nem bírta tovább Szellő István, szakított Gubik Ágival

A Best magazin információi szerint a sztárpár egy ideje külön utakon jár, bár nem ez az első alkalom, hogy pletykaként terjed Szellő István és Gubík Ágnes szakítása.

Szellő István és Gubík Ágnes sosem verték nagy dobra a kapcsolatukat, talán ez az oka annak, hogy gyakran felmerült néhány emberben a kérdés, hogy vajon együtt vannak-e még.

„Nem olyan egyszerű a helyzetünk, már csak abból a szempontból is, hogy a színészek nagyon elfoglaltak. Ági sokszor reggel héttől este kilencig forgat, egy váratlan csere sokszor felülírja a terveinket”

– nyilatkozta még 2016-ban a HOT! magazinnak Szellő István, aki tájékoztatta akkor a magánéletükről érdeklődőket, hogy jól megvannak a színésznővel, és együtt képzelik el a jövőjüket.

Most viszont úgy tűnik, tényleg véget ért a románc, a Best magazin információi szerint Ágnes és István egy ideje külön utakon járnak.

„Minden párom mellett azt gondolom, hogy a szerelmünk örökké tart, máskülönben nem is kezdenék bele, nem vonzanak a kalandok. Persze, az élet időnként felülírja az elképzeléseimet

– mondta a lapnak Gubík Ágnes, aki minden kapcsolatában a türelmetlenségét könyveli el hibaként.

forrás: Promotions

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!