Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megszakadt a szíve, amikor búcsút vett tyúkjaitól az asszony, de nem volt más választása Zsókának

Felnevelte és évekig óvta tyúkjait Zsóka, de megélhetési problémái és betegsége miatt le kellett mondania róluk. Az asszony azt mondja megszakadt a szíve, amikor elbúcsúzott az állatoktól.

„Ők a gyerekeim!” – kezdte megható történetét a Tápióbicskén élő Baranyainé Jánosné Zsóka. Az asszony férjével együtt több állatot tart. Ezt a 25 tyúkot úgy nevelte, mintha a gyerekei lennének.

A szívem belesajdul

– folytatta az asszony.

Fotó: Segítő kezek az Állatokért Civil Csoport

„A férjem és én tüdőbetegek vagyunk, nagyon drága a gyógyszer. 130 ezer forintból kell gazdálkodnunk, ami valljuk be, nem olyan sok. Mivel se pénzzel, se erővel nem bírtuk már a terhet, ezért döntöttük úgy, hogy a tyúkjaimnak, – azaz tyutyukáimnak, ahogy én nevezem őket, – új otthont kellett találnom. Borzasztó nehéz volt a döntés. Nálam szóba se jöhetett egy olyan gazdi, aki elviszi és levágja őket, hiszen én is csak a tojásuk miatt tartottam, nem azért, hogy megegyük őket. Összesen 25 darab tyutyukám volt, majdnem mindet én keltettem én neveltem. Minden reggel az ölembe kellett venni és simogatni őket. A legidősebb tíz éves, őt Gatyarozinak hívják” – folytatta asz asszony.

Fotó: Segítő kezek az Állatokért Civil Csoport

Zsókának egy ismerőse ajánlotta Makrai Krisztiánt és az általa vezetett Segítő kezek az Állatokért Civil Csoportot, akik örök életet ígértek tyúkjainak, így a nő őket választotta.

Ezt kellett tennem

– sírta el magát Zsóka.

Fotó: Segítő kezek az Állatokért Civil Csoport

Azt ígérte Krisztián, hogy bármikor meglátogathatom őket, amit biztosan meg is fogok tenni!

– zárta szavait reménytől csillogó szemekkel Zsóka.

KAPCSOLÓDÓ
ELSZABADULT A POKOL A PARLAMENTBEN! Gyurcsány azzal vádolta a Fideszt, ők ölték meg a koronavírus miatt elhunytakat

Forrás: Ripost

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!