Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

KIDERÜLT: Ő Pap Dorci új szerelme – VIDEÓ

A Kihívó az Exatlon Hungary forgatásán ismerkedett meg Yilmazzal.

Bár Pap Dorci az Exatlon Hungary döntőjében alulmaradt, ő mégis úgy érzi, hogy csak nyert a műsorral. Ez nem csoda, hiszen a Kihívóra rátalált a szerelem!

A török származású férfivel az Exatlon forgatásán ismerkedett meg Dorci. Yilmaz rendező asszisztensként dolgozott a produkción, és bár a verseny kezdete óta kinézte magának a Kihívót, egészen az öt hónapos forgatás végéig kellett várnia az első randival.

„Az Exatlon forgatásán ismerkedtünk meg. Már az elejétől fogva szimpatizáltunk egymással, de a verseny miatt nem alakulhatott ki komolyabb dolog közöttünk, úgyhogy türelmesen vártunk. A végén már számoltuk vissza a napokat… A műsor után viszont még volt öt napunk Dominikán, akkor elvittem Dorcit randizni, és azóta tart ez a dolog” – kezdte a Tények Pluszban Yilmaz, akit az első pillanattól kezdve elvarázsolt Dorci. Az érzés pedig kölcsönös, az Exatlon női ezüstérmese is boldogabb, mint valaha.

„Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. Kijelenthetem, hogy igazán szerelmes vagyok, és remélem, ez így marad még nagyon sokáig” – fogalmazott a fiatal lány.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!