Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Dorci ismét nekiesett Boginak: Ezeket mondta róla!

Az Exatlon után sem tudták rendezni a kapcsolatukat.

Hetekkel az Exatlon Hungary forgatása után sem tudta rendezni a kapcsolatát Besenyei Bogi és Pap Dorci!

A két Kihívó vitája hatalmas port kavart a műsor alatt, ám főként Dorci húzta ki a gyufát a nézőknél. A fiatal versenyző emiatt rengeteg rosszindulatú üzenetet kapott, sőt akadtak olyanok is, akik megfenyegették a viselkedése miatt. Ennek ellenére Dorci kiáll a véleménye mellett.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nem szeretnék magyarázkodni, sem mentegetőzni. Mindennek két oldala van. Bogival ütközött a személyiségünk, ezt pedig nem tudtuk kezelni öt hónapon keresztül. Nem egyszerű éjjel-nappal összezárva lenni egy olyan emberrel, akivel egyáltalán nem találtuk meg a közös hangot” – kezdte a Tények Pluszban Dorci, aki kihangsúlyozta: ő nem játszotta meg magát a játék alatt, ellenben Bogival. A Kihívó szerint csapattársa más arcát mutatta, mikor forogtak a kamerák.

KAPCSOLÓDÓ
Berki Krisztián szerint akinek negatív a véleménye róla, az egy PARASZT!

„Neki nagyon fontos volt az, hogy mit látnak róla az emberek. Jó benyomást akart kelteni magáról. Én viszont őszinte voltam végig, és nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam. Inkább önmagam vagyok, elfogadom a negatív kritikákat. Én nem jó pofiztam. Sajnos mindig az a rossz, aki őszinte…” – fogalmazott a fiatal lány, aki szerint egyáltalán nem közösítették ki Bogit. Sőt, Dorci úgy véli, csapattársa csak magának köszönheti, hogy egyedül maradt a versenyben.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Ha tízen voltunk bent, akkor kilenc embernek ugyanaz volt a véleménye, ha hatan, akkor ötnek… Szerintem nem azokkal az emberekkel van a baj, akik egyetértenek, hanem azzal az eggyel, aki nem. Nem mi közösítettük ki Bogit, hanem ő közösítette ki saját magát… Nem véletlen, hogy csak Ádival találta meg a közös hangot” – mondta Dorci.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!