Ennyi volt: Úgy néz ki Vajna Timi máris szakított “élete szerelmével”

Nem mondta ki, hogy szakít a szerelmével, de annak tűnik.

“A jövőre bízzuk a kapcsolatunkat, most inkább egyedüllétre vágyom” – mondta a Blikknek Vajna Tímea.

A lapnak azt is elárulta, hogy még nincs túl a férje elvesztésén.

Azt írják, hogy Andy Vajna özvegye jelenleg Los Angelesben van, Zoltán, akit nemrég mutatott be a nyilvánosságnak pedig már Budapesten.

betöltés...

“Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem.

Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni” – mondta a Blikknek Vajna Tímea.

A lap szerint Zoltán ennek ellenére sem hagyja őt magára, mert “kapcsolatuk erős alapokon áll”, hiszen érzelmeik barátságból alakultak át.

“Timi alapvetően nagyon vidám, kedves és jóindulatú nő, kellemes a közelében lenni, mert átragasztja jó kedvét a másikra is. Andy halála rendkívül megviselte, és a mély gyászban Zoli mindvégig mellette volt barátként. Joggal hihettek benne, hogy működhet köztük a párkapcsolat, de idő közben valami megváltozott vagy talán nem fejlődött tovább.

A felek nagyon diszkréten kezelik a magánéletüket, így nem sokat árultak el a barátoknak sem a mostani helyzetükről” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

betöltés...