Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megtámadták Szilágyi István özvegyét, sokkoló felvételen ahogy egy férfi megpróbál pénzt szerezni tőle – VIDEÓ

Közel négy héttel Szilágyi István halála után özvegye, Jolika néni még mindig nem lelt nyugalomra, s most újabb csapás érte. Egy őrjöngő férfi találta meg, aki be akart törni a házába pénzszerzés céljából.

Az asszony nagyon fél és értetlenül áll az eset előtt. A csendes, kertvárosi utcában egyszer csak megjelent a férfi, majd amikor az asszony nem engedte be, őrjöngeni kezdett. A házban Jolika néni mellett még Gergő, egy 15 éves segítő és egy fiatal lány is tartózkodott. A kamaszok szintén megijedtek a dühöngő férfi láttán.

KAPCSOLÓDÓ
"Én és a feleségem sem oltatjuk be magunkat, kerüljön ez bármibe"

„Két fiatal gyerekkel voltam éppen itthon, akik a tragédia óta sokat segítenek nekem, amikor meghallottuk az ordibálást kintről” – kezdte Jolika néni. „Arra lettem figyelmes, hogy egy férfi megpróbál bejutni a lelakatolt kertkapun keresztül. Pénzt akart kérni tőlem, de nem engedtem be, mire őrjöngeni kezdett. Nem tagadom, féltem tőle, különösen azok után, amit át kellett élnem hetekkel ezelőtt…” – mondta a Ripostnak Jolika néni.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Az újonnan felszerelt biztonsági rendszernek hála hamar kiértek a biztonsági cég emberei és a rendőrök, így az asszonynak nem esett bántódása.

„Még szerencse, hogy a jó emberek felszerelték nekem ezt a kamerás riasztórendszert! Ha ez nincs, nem tudom, mi történt volna, hiszen én már nem tudom megvédeni magam… De így szerencsére hamar kijöttek a biztonsági cég emberei és a rendőrök is, így nem esett bántódásom” – mondta Ripostnak az özvegy.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!