Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Az édesanyja talált rá a tragikus körülmények között elhunyt Petics Kristófra

Újfehértó — Felfoghatatlan szörnyűséget kellett átélnie az egykori x-faktoros, Petics Kristóf (†24) szeretteinek. A fiatal énekest az édesanyja, a húga és egyik barátnője találták meg holtan a város közepén lévő tóban.

Szerdán írt volna alá egy szerződést, boldog volt – ezt mondta lapunknak megtörten az egykori x-faktoros, Petics Kristóf édesapja. A gyászoló szülő szerint baleset történhetett, a fia ugyanis fizikailag próbált felkészülni leendő szereplésére. A fiatal futni járt, s az apja szerint így tett akkor is, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a település közepén lévő tóba fulladt.

Újfehértó közepén van a kis tó,itt találták meg a fiatal fiú holttestét. / Fotó: Fuszek Gábor

– Szeretnénk gyászolni, ezért kérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Azokat is, akik nem szerették őt, arra kérem, ne gyűlöljék többé, engedjék békében nyugodni – csuklott el a férfi hangja.

Úgy tudjuk, Kristóf nem ért haza időben szombaton este. Először Kristóf pénztárcáját találta meg valaki, majd juttatta vissza a családnak, ezután kezdték el keresni őt.

Az X-Faktor rosszfiújának legjobb barátja szerint is baleset történhetett, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Kristóf iszogatott a tó mellett. Ez a hely ugyanis az egyik kedvence volt.

Balázs szerint Kristóf egész biztosan szólt volna neki, ha baja van. / Fotó: Fuszek Gábor

Ha bajban lett volna, nekem biztosan szól – mondta Balázs, aki úgy tudja, Kristóf lába beakadt valamibe.

– Talán ezért nem tudott kimászni a vízből. Végtelenül lelkis ember volt. Mindig azt mondta, ha valami baj történik vele, ne sírjunk azért, hogy elment, örüljünk annak, hogy élt – sóhajtott a fiatal fiú.

Kristóf mindig kiállt az igazáért, éppen ezért gyakran került bajba, a 2016-os X-Faktorból egy verekedés miatt zárták ki. Egy szórakozóhelyen keveredett szóváltásba, és okozott nyolc napon túl gyógyuló sérülést az őt kritizálónak. Később MC Hawer próbálta felkarolni, de vele sem tartott sokáig a közös munka. A rendőrség idegenkezűségre utaló nyomot nem talált, a tragédiát vizsgálják.

„Túl kicsi volt ez a világ!”

Tóth Andi a közösségi oldalán, könnyek közt búcsúzott el Kristóftól:

„Ahogy én hívtam, Puddin, már vagy öt éve volt a barátom. Megosztó személyiség volt, sokan nem kedveltétek. Őrültnek tartottátok, de mint tudjuk, a legkiválóbbak mind azok. Hogy én milyennek ismertem? Ahogy rá gondolok, csak úgy potyognak a könnyeim. Egy érzelmileg rettentően intelligens, bátor, talpraesett srác volt, akit anno megköveztek, mert kiállt magáért. Május 23-án beszéltem vele utoljára és köszönöm Istennek, hogy lehetőségem volt elmondani neki, hogy mennyire szeretem. Tervei voltak, előtte állt az élet, amit szeretett volna meghódítani. Túl kicsi volt neked ez a világ Pudd. Hiányozni fogsz!”

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!