Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Agyvérzést kapott, életveszélyben van az RTL Klub sztárja

A párja mindenkit arra kér, hogy imádkozzanak, mert válságos az állapota.

Vasárnap történt a tragédia

Az RTL Klub egyik sikersorozatának, az Éjjel-Nappal Budapestnek már sok örömteli pillanatot köszönettek a nézők, azonban az álreality egyik szereplőjének életében most valóságos tragédia történt. Derült égből villámcsapásként, vasárnap agyvérzést kapott.

„Elég nagy területet érintett az agyvérzés, nagyon kell neki a szurkolás. Minden esély megvan, hogy nem jön vissza, és azt szeretném, ha ma este 8 óra körül mindenki egyszerre imádkozna érte” – mondta sírva barátnője egy videóban, amit a közelmúltban osztott meg a nyilvánossággal.

Nincs jól ÉNB Miki

Megrázó videóban tudatta a nyilvánossággal Kövér Georgina, Czibók Laci párja, hogy youtuberként és az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaként ismert párja a hétvégén agyvérzésen esett át. A férfi állapotáról így nyilatkozott:

“Nagyon kritikus az állapota. Nem biztos, hogy felébred, vagy hogy felépül. Elég nagy területet érintett az agyvérzés, és nagyon kell neki a szurkolás… Minden esély megvan arra, hogy nem jön vissza és azt szeretném, hogy mindenki egyszerre imádkozzon érte, hátha egy picit segít. Mondjuk el, hogy nagyon várjuk vissza, nagyon szeretjük, és szeretnénk, ha felépülne és tovább folytatná, amit elkezdett. Tudom, hogy nagyon sokan szeretitek őt, ő egy nagyon jó ember… Ez nagyon nehéz” – fogalmazott a videóban Georgina.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Lapozz, a cikk folytatódik!

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!