Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Vajna Timi: “Rettentő fájdalmaim vannak minden nap”

Az utóbbi időben, különösen, amióta a koronavírus-járvány szinte az egész világot házi karanténban zárta, Vajna Timi Instagram-videóiban őszintén beszél a felmerülő problémákról. Többek között elmondta, hogy Andy-t nem tudja feledni, mélypontra is került, szerencsére barátja vele van, és támaszt nyújt neki ezekben a hetekben. Az Amerikában élő pár azonban azt tervezi, hogy hamarosan Magyarországra jönnek, hiszen Timi húga, Palácsik Lilla gyermeket vár.

Most a Blikk vette észre a Vajna Timi egyik videóját, amiben arról beszél, hogy komoly egészségügyi probléma nehezíti a mindennapjait. A néhai filmmogul özvegye elmondta, hogy farfekvéssel született, ami azt jelenti, hogy a magzat nem fejjel, hanem lábbal előre indul el a szülőcsatornában, így nagyon nagy az egészségkárosodás kockázata. Timinél ez azzal járt, hogy csípőgondokkal küzd, és még most is fájdalmai vannak. A rendszeres torna segít a fájdalom elviselésében, illetve bizonyos időközönként csontkovácshoz is kell járnia. 

„Sajnos farfekvéssel születtem, és a csípőm sokszor elmozdul, húz a jobb lábamnál. Csak a torna segít a barátnőimmel, és Turbucz Erika egy szuper kiropraktőrt is ajánlott”

– írja a portál Vajna Timi videójára hivatkozva.

Borítókép: Vajna Tímea. Forrás: TV2/Mokka.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!