Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Horror Újfehértón: Két kilométerről lőttek le egy férfit

Döbbenetes vadászbaleset történt pénteken Újfehértón. Értesüléseink szerint egy őzvadászat közben leadott eltévedt lövés halálra sebzett egy település határában élő férfit. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Megkerestük az ügyben Szilágyi Lászlót, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szóvivőjét, hogy megtudjuk a tragikus kimenetelű vadászbaleset részleteit, az alábbi választ kaptuk:

Az eddig beszerzett bizonyítékok alapján megállapítható történet lényege az, hogy május 15-én a kora esti órákban újfehértói családi házának udvarán egy férfit ismeretlen lőfegyverrel a lapocka tájékán meglőttek. A férfit kórházba szállították, ahol elhalálozott. A rendőrség megállapította, hogy a férfi testében talált lőszer egy helyi vadásztársaság tagjának a fegyveréből származik, és ezzel a fegyverrel a lakóháztól körülbelül 2 km-re adtak le úgynevezett vétlen lövést a kérdéses időszakban.

– mondta a csoportvezető ügyész.

KAPCSOLÓDÓ
200-al küldte a halálba a milliomos csemete a 40 milliós kocsijával a 41 éves nőt..A magyarázatán a sokat látott Rendőrök is csak néztek

A helyi vadászok döbbenten állnak az eset előtt. Egyikük azt mondta, hogy annyira hihetetlen a település belterületén történt eset, hogy szerinte egymillió célzott lövésből sem lehetne megismételni. Arra tippelnek, hogy egy eltévedt lefelé csapódó lövedék okozhatta a tragédiát. Egy másik vadász elmondása szerint már több tanút is kihallgattak az ügyben, és a rendőrség a helyszínen rekonstruálja a baleset körülményeit. Beszéltünk az érintett vadásztársaság vezetőjével is, de mivel folyamatban lévő ügyről van szó, ezért egyelőre nem szeretett volna nyilatkozni a témában.

KAPCSOLÓDÓ
7 éves korukban a világ legszebb ikreknek tartották őket! És így néznek ki most…

Kiemelt kép: Getty Images

forrás: 24.hu

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!