Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ördög Nóra olyat tett a gyerekeivel, amit egy anyának sem szabadna!

Ördög Nóra nemcsak az egyik legismertebb műsorvezető, de férjével vezetett vlogsorozatuk is nagyon sikeres, emellett a 38 éves sztár számtalan termék reklámarca. Instagram- és Facebook-posztjaiban a gyerekei, Mici és Vencel is megjelennek, ezért sokan azzal támadják, hogy áruba bocsátja a gyerekeit, akik, ha majd felnőnek, számon fogják kérni. 

Osváth Zsolt 1KANAPÉN című beszélgetős műsorában mondta el a véleményét, mit gondol ezekről a kritikákról. 

Ördög Nóra ezért mutatja meg a gyerekeit

Szerintem ez az egész kicsit túl van misztifikálva. Én mindig is menekültem a szélsőségektől

– kezdte a magyarázatot a TV2 sztárja. 

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Curtis testvérén ütött rajta a TEK - ő a Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottja

Szerinte ő egy olyan szülőgenerációhoz tartozik, akiknek meg kell tanulniuk helyesen kezelni a közösségi médiát, és a gyerekeiket is meg kell tanítaniuk, hogyan mozogjanak ebben a közegben. Úgy véli, aki azt mondja, hogy a közösségi oldalakra kitenni a gyerek fotóját egyértelműen káros, az pont ugyanúgy nem tudja, hogy miről beszél, mint az, aki szerint ebben nincsen semmi rossz. 

ordog-nora4

Fotó: YouTube/1KANAPÉN

Egy kamasz gyereknek mindig van valamilyen problémája a felmenőivel. Mici és Venci is fognak lázadni, a szüleik fejéhez vágnak majd egy csomó dolgot, efelől Ördög Nórának sincsenek kétségei. 

KAPCSOLÓDÓ
NAGY A BAJ! Most érkezett a bejelentés a vírusról - Korai volt az öröm... ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRE! Ez bizony Téged is érint! >>

– Annak a gyereke is oda fog állni a szülei elé, aki egyáltalán nem tett ki képet a gyerekéről. Ő majd egy tök más dolgot fog az anyja meg az apja fejéhez vágni. Lehet, pont azt, hogy “Te szégyelltél engem, apa? Minden barátom ott van a Facebookon meg az Instagramon, és te egy darab képet nem tettél ki rólam. Te engem szégyellsz?” Nem lehet, hogy ez lesz? Nem tudhatod. Fogalmunk sincs. Annyira az életünk részévé kezd válni, hogy ezt meg kell tanulnunk kezelni. 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!