Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Hálából megpuszilta a férfi az idős nőt, most szexuális-zaklatásért körözik

A kommentelők kiakadtak.

Fura Twitter-posztot osztott meg Derbyshire rendőrsége. A kommentelők kiakadtak.

Április 28-án az angliai Matlockban egy kamion beszorult egy alacsony híd alá. Ez eddig nem lenne különösebben nagy hírértékű a világ összes többi településén élők számára, sokkal inkább az eset következményei voltak azok, amik felkeltették a sajtó érdeklődését.

A baleset idején egy hetven év körüli nő volt a közelben, ő segített a jármű vezetőjének kinavigálni a kamiont a szorult helyzetből. A sikeres mentés után a kamionból kiszállt egy férfi és örömében megpuszilta a nyugdíjast az arcán.

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett a hír! Úton van a hidegfront, brutálisan fog lecsapni a lehűlés - EKKOR ÉRI EL AZ ORSZÁGOT:

Ezek után jelent meg a derbyshire-i zsaruk posztja, amelyben szemtanúkat kerestek: azt írják, segítséget kérnek annak a férfinak a beazonosításában, aki megpuszilt egy nőt, miután az segített a beszorult kamiont kinavigálni.

Twitter

A rendőrök egy következő posztban jelezték: szexuális zaklatás miatt keresik a férfit.

A twitterezők nem hittek a szemüknek: volt, aki azt írta, ez biztos vicc, mások Orwellt emlegetve felháborodásuknak adtak hangot, és jelezték, hogy legközelebb bizonyára arról posztol a rendőrség, milyen ruhát szabad felvenni. Akadt olyan hozzászóló is, aki szerint jogos a nő felháborodása, de ettől ez még nem rendőrségi ügy.

KAPCSOLÓDÓ
Csak nem...? Nézzék, milyen gyűrű az ott Mészáros Lőrinc kezén! – fotó

A kiakadt kommentelők megjegyzései után a rendőrség eltávolította a posztot.

Mint azt a Telegraph megírta: a hetvenes éveiben járó nő valóban jelezte, hogy rosszul érintette az ismeretlen férfi közeledése – főleg most, hogy figyelmet kellene fordítani a távolságtartásra.

A rendőrség ennek ellenére szexuális zaklatás gyanúja miatt kereste a kamionost.

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

forrás: 24

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!